Sinemciftci Kizlar bebegimi emziriyorum sutum var ama su gibi bu su gibi süt bebeğe yararmı 😑 sürekli emziriyorum her ağlamasinda ama 25 gunluk sanki doğduğu gibi duruyor mama vermiyorum
Merlinlin Sinemciftci Canım ilk baştaki süt sulu süt zaten arka süt kilo yapan yağlı olan süt. Her süt bebeğin ihtiyacına özelmiş yani endişe etme. Ben de sağdığımda ilk süt su gibi ama maşallah bebeğim çok güzel kilo alıyor demek ki ihtiyacı bu. Bi de sağıp dolaba koyduğumda altı su gibi üstü yağlı şekilde ayrışıyor resmen. Ama iyi bişeymiş. Her annenin sütü kendi bebeğinin ihtiyacına özeldir unutma 💐
mutlukalp21 Sinemciftci benimde rengi açık beyaz acaba sütü ne yaglandiirir bilen varsa yardımcı olsa bize
cennetim18 Ben dogum uaptigim zaman ebe jemsire emzirme bittikden sonra elimlebir yemek kasigi sagip vermemi soylemisti onsut sulu oluyormus sonraki sut ise yagli boyle yapmistim problem yasamadik sukur kizim 2 yasinda
Mahur Bence sütünü eksik etme benimde süt renginde ama cıvık Bi sütüm var öyle yağlı ve kıvamlı değil. Sütüm dışında bisey vermiyorum. Bebeğin gün içinde tuvaletini 4-5 kere yapıyorsa doyuyor demekki.
Sinemciftci Mahur evet surekli kaka ve idrar yapiyor doyuyor ama bu suy bebeğe yararmaz gibime geliyor yağli sutler bebegindaha cabuk toparlndiriyor
Sinemciftci Merlinlin arka yağli sute gelenece doyuyor ve uyuyor onu emmeden tekkrar kalkisinda ayni memeyi veeiyorum bu seferde ay i sulu sekilde geliyor acaba ilk gelem sutu sağsamda arkasindna gelen sutumu emzirtsem bilemedim
Merlinlin Sinemciftci olabilir ama her zaman ön sütü sağarsan bu sefer susuzluğu gideremez çünkü önsüt susuzluk için diye biliyorum