Elifmoms Mamaqueen cem granit tencere seti kullanıyorum 5 sene oldu çok sık kullanmama rağmen yeni yeni çizildi diyebilirim.
Atamom16 Mamaqueen tantitoni kullanıyorum 2.5 yıl oldu alalı hiç bir yerinde bir şey yok yalnız ben alırken çalışan kız gri rengi önerdi diğer renkler kaplama olduğu için atıyor gri renk granitin kendi rengi kaplama yok dedi gri renk almıştım hiç sorun yaşamadım
elifiii Mamaqueen cogu dogal granit olmadıgı icin teflon kaplama ile kaplanıyor görüntü olarak granite benzettikleri icin de herkes granit sanıyor. Dogalını yapan var mı bilmiyorum bile. yemek pişirilen kaplar önemli.. arastırın mutlaka.
Karakiz1 Mamaqueen evet bulasık makinesindede yıkıyorum birsey olmadı yanliz blendr denemedim hic denememde yinede nolur nolmaz celik kasık bile degdirmiyorum ben hangi marka alirsam alayim yinede ozen gosteririm
Purely Mamaqueen canım benim annem evlenirken karaca ve hascevher aldı birde bir dünya para bayıldı. Hepsi resmen mahvoldu geçen şoktan kumsal marka almış bu kadar mı harika olur. Öyle beğendim ki 3 tane daha aldım kendim. Hemde 50 lira mi neydi. Bir tane al hemen dene gerçekten çok memnun kalacaksın
Mom44454 Granit değil ama emsan pirge tavsiye ederim döküm iç dış efsane pilavlarım ve yemeklerim oluyor biraz pahalı ama ne çizilme ne soyulma yıllarca gider. Karaca hemen soyuldu taç ta aynı şekilde
Mamaqueen Mom44454 dokum tencere nasil hic kullanmadim granit gibi yapismaz mi oda ? Yani kolaylikla pilav makarna pisiyormu yapismadan