Tunisinannesi Kizlar eşimin doğum gününe çok az kaldi, ne hediye alsam bir türlü bulamadim ne hazirlik yapsam mutlu olsun istiyorum. Hadi güzel fikirlerinizle gelin kizlaaar💜 eminim güzel fikirlerinize ihtiyaci olan baska kizcelerde vardirrr☺️
Biscolataerkegim Tunisinannesi Valla ben en son doğum sonrası eşimin kucagindayken oğlum çekilmiş fotoğrafları vardı onu saatin içine taktırdım bizim için çok anlamlı oldu
Aybukemm Tunisinannesi kızımın saçından tesbih yaptırmayı düşünüyorum canım pasta yaptırıcam güzel bir yemek masası hazırlıycam güller mumlar filan birde güzel bir müzik 🎶
Annis-ogul Tunisinannesi bnm eşim fanatik gs li .bebegim adına forma alcam. Esiniz maç seviyorsa olabilir
Tunisinannesi Aybukemm tespih güzel olur ama benimki kullanmiyor malesef ya😊 ne alsam nasil bir sürpriz yapsam bir türlü bulamadim 😅ama bende güzel bir masa hazirlayacağım inşallah kendim pasta yapicam😊
biregesevdasi Tunisinannesi ben kablosuz kulaklık almıştım çok sevmişti gece yatakta video izlemeyi seviyor diye ☺️