EmineYilmaz aLmisMomSs emziği uzattım ağzını açtı pipetli suluğu uzattım öyle alıştı ama 1 yaşındaydı
GoGirl aLmisMomSs alttan sıktım 2 3 kez alisti biraz zor sıkildı ama gucumu verdim alistirdim😅 11 aylikti buarada
Seymanurmrv aLmisMomSs Ayy ben heralde alistiramicam dedim. Ama bugun aldim sulugu pipetine hurma surdum.cennet hurmasi degil hacılar getiriyor ya ondan onu emerken su geldigini kesfetti o gun bugundur iciyor 😂 bi kerede alisti bi deneyin hurma yoksa pekmez surun
Elifmoms aLmisMomSs sulugu eline verin bir kaç deneme de suyu çekince alışıyor zaten 😄 benimki 1 günde alıştı 11 aylık falandı ilk başlarda bogazın da kalıyor öksürüyüor ama 3 4 güne alışıyor hemen. İlk etapta suyu çok az koyun o yüzden.
Borasmomy aLmisMomSs 2 aydır alışmıuor ya çekmiyor suyu ben de burada bekleyeyim 1 yaşında bu arada neler yaptım ama yok
Kuzumveben aLmisMomSs 9 aylikken alismisti kizim onune koydum sulugu ilk uc dort gun isirdi sonra kendiliginden alisti canim
GoGirl aLmisMomSs bizimki de kalin avent ben de dusunemedim once 10 aylikken 1 ay bekledim baktim zorladim sıkınca gtti
Seda__00 Suluğun kapağını aç ve suya daldır çok susadığı bir anda ağzının içine koy damlatmaya çalış tabi o içecektr ve bir anda çekmeye başlycktr. Ben bu şklde öğretmştim. Hemn öğrndi.