Sefaserpil Oğlum herşeyi anliyor anne baba vs dede flen diyor hadi evet flen bı kaç kelime araba flen ama cumeller birlesiyip anne araba nerde veya anne su demiyor nasıl ne zaman konsuur napabilirim acaba sizler neler yapiyorsunuz
3children1mom Sefaserpil Her cocuk gelişimi farklı tabi benim de ortamca kızım konuşmaz pek doktor tembel dedi oturması yürümesi bile gec olmuştu büyük kızım maşallah 2 yaşındayken otur sohbet et derecede idi..😂 Yaşıtlarıyla aynı ortamda olması çok önemli bence tv ve tabletten uzak durmasi da önemli
tatlisert Sefaserpil oğlum 26 aylık ve genellikle bizim söylediğimizi tekrarlıyor ama baştan beri biz hep tekrarlatıyorduk öyle alıştı ve eşimin söylediklerini hep aklında tutuyor. Oley oley oley şampiyon Beşiktaş diyo kendi dilinde i. Bu Arada her çocuk farklı tabiki. Geçen hafta parkta 3 yaşında bir çocuk vardı annesi de daha tam derdini anlatamıyor başlarda kafama çok takıyordum akışına bıraktım dedi.
3children1mom Sefaserpil Onunla şarkılar söyleyebilirsiniz saklambaç oynayabilirsiniz bebeklerini ya da arabalarını konustura bilirsiniz kitap okuyabilirsiniz çocuklar bayılır bunlara 😊