Ela912 Kızlar birkaç günlüğüne evde değiliz küvetimizi getiremedik kızım 3 ay 20 günlük nasıl yıkayabilirim annem dizine havlu ser üstünde yıka diyor ama çok panik yaparım ya kayıp düşerse elimde hiç pratik değildir küvetsiz nasıl yapabilirim?
Prenses_annesi22 Ela912 ben lavaboya havlu serıyordum ılk zamanlar oyle yıkıyordum şimdi kuvetinde yıkıyorm esım evde olunca bn dusa gryorm sonra kızı cıkmaya yakın alıp yıkıuorm esımde alıp kurluyor
Minelin_Annesi Ela912 En güzel çözüm leğende yıkamak. Benimkide sığmıyor tam olarak başını yukarda tutuyorum, altında kalın havlu. Ztn öyle çok uzun durmayacak hemen çevirip kolununuza alıp sırtını başını yıkayın tamam
Ela912 Feyyyzza eşim var ama korkarım ben küvetsiz yıkamayalım gidene kadar diyorda koktu çocuk artık
FerahKuzum Canm duşakabin galiba senin tabanına kalınca bir havlu ser bir de başının altını destekleyecek bir havlu koy o şeklde rhatça yıkayablirsin
yagmur_vera Dizinizde yıkayamayacağınız kadar büyük değil ki ben 10.5 aylık oldu 5 defa yıkamadık küvetinde. 7, 8 aya kadar dizimde sonra da kucağımda yıkadım hep ve çokta mutlu oluyor. Küveti sevmedi kızım.
Ela912 yagmur_vera büyüklüğünden değil kayıp düşer ne biliyim canını acıtırım evirip çeviremem diye korkuyorum
yagmur_vera Ela912 Allah’ın izni ile sakin bir şekilde yapabilirsiniz ya küvette de acıtma ihtimaliniz var ki… Eğer yardım eden birisi olursa çok daha kolay olur.
Ela912 Minelin_Annesi olmadı öyle yapayım ya en mantıklısı leğen şu an kafası dışarda kalıyor elimle desteklerim birşeyler yaparım teşekkür ederim
Ela912 Feyyyzza 3 ay 20 günlük canım 7 gün oldu banyo yapmayalı 2 güne bi yıkıyoduk huzursuz oldu yıkanmyınca
Minelin_Annesi Ela912 siz elinizle destekleyin eşinizde yanınızda olsun suyu döksün şampuanı döksün bende kayınvalidemde kalınca bu şekilde yapıyorum
Wolverine Ela912 ben 2ayliktan oturana kadar hep kucağımda yıkadım. Annenin dediği gibi tabureye oturup kucağıma alıp yıkamak küvetten daha kolaydı. Şimdi 1 yaşında