Merve1134 Merhaba kızlar 5ay 15 günlük bebeğim inliyor gibi ikiniyor gibi kendini sıkıyor ama bir yeri ağrıyor gibi de dişinden olabilir mi aylardir salya zaten hat safhada
Morfrenk Merve1134 eczaneden diş jeli alsana yavrum denersin rahatlarsa emin olursun diş olduğundan 🌼
_Twinkle_ Merve1134 bizde inleme olmadı canım diş çıkarken bi ates oluyor bude eli agzindan çıkmıyor huysuz oluyor kucak istiyot ilk defa öyle diş cikarani duyuyorum bence diş degil kaka durumu nasil acaba
Mirage91 Merve1134 hemen diş jeli sürmeyin. Karanfil yağı alın eczaneden 4-5 damla damlatın 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla karıştırın sürün çok iyi geliyor. Bizim kız 11,5 aylık off off 15 gündür bittim çok zor. Ağzını açtırmıyor, ellettirmiyorsa diştir
MerveDerki Merve1134 diş olacağını pek zannetmiyorum kuzum karnı falan ağrıyo olabilir mi genelde gaz çıkarmayınca öyle oluyo
Merve1134 MerveDerki ek gıdaya başladık biraz katı verdim sanırım çatalla ezdigim için aziick katı kaka yaptı pütürlü sonra rahatladı ondanmismsanirim