Merhaba anneler nasılsınız☺️
Diyet yapıyor musunuz ,yapıyorsanız nasıl gidiyor 😊doğum kilolarını verebildinz mi ,onları sormak istedim sanırım hepimizin ortak sorunu🤦♀️❤️ Benim bebeğim yedi aylık olmak üzere ,2günü kaldı .defalarca diyete başlamama rağmen bozdum ama yinede verdim 10 kg daha bir fazlam var .son günlerde spor yapmaya başladım bebekle birlikte spor asla yapılamaz diye düşünüyordum ama günde iki defa on beşer dakika da olsa mutlaka yapıyorum. Henüz spora başladıktan sonra tartılmadım neredeyse 3 4gündür yapıyorum ama vücudumda farklılık olduğunu hissettim artık kabullendim çünkü sporsuz asla olmayacağını …az yiyerek çok zor zayıflıyorum 🤦♀️Spora vakit ayırabilmek bana azıcık da olsa motivasyon oldu bunun yanında kaynamış suya Çubuk tarçın ve limon dilimleri atıyorum bazen zencefil de atıyorum onunda faydası olduğunu söyleyebilirim aynı zamanda Hindistan cevizi yağını da iyi geldiğini okumuştum her gün bir fincan şekersiz Türk kahvesine bir çay kaşığının yarısı kadar Hindistan cevizi yağı koyup tüketiyorum inşallah faydasını görürüm sizler neler yapıyorsunuz nasıl bir yol izliyorsnz🌺🌺🌺