Elizya17 Kızlar ek gıda için alışveriş yapacağım alacağım ürünler bunlar, ilave et ya da çıkar dediğiniz ürünler var mı ? Memnun kaldıklarınız ya da kalmadıklarınız neler ?
tubist Elizya17 buharda pişiriciyi para vermek yerine aparat alin milyoncudan 😅 hem paradan hem yerden tasarruf..
Happydef Elizya17 silikon kaşığı değiştir canım onlar çok yumuşak daha çok 0-6 arası için uygun wee babynin sert silikon kaşığı var ondan al. Buharda pişirme makinesine de bence gerek yok aparatla halloluyor o paraya başka şeyler alırsın. Meyve suzgecini de oioi yerine wer Baby al ikiside aynı işi görüyor sonuçta
Elizya17 Sym-d-a bebeğim çok oturmayı sevmiyor hiperaktif biraz ilk bunda deneyeceğim eğer sever oturursa daha kapsamlı bir mama sandalyesi almayı düşünüyoruz
Elizya17 Sym-d-a Çok oturan yerinde sabit durabilen bi çocuk değil ilk bununla deneme yapacağız eğer ki severse daha kapsamlı bişey alacağız
Yagmursonrasitoprakkokusu Elizya17 kanatlı olan minderi bi arkadaşım almıştı hiç memnun kalmadı. Boş yere para verdim diyordu
Miniklord Elizya17 wee baby meyve süzgecini önermiyorlar . Biz oyüzden başka marka aldık. Onun yanları klipsli olduğu İçin kırılıyormuş
Elizya17 Miniklord Bu we babynin klipsli modeli değil, klipsi olan kesinlikle önerilmiyor hemen kırıldığı için ondan bunu tercih ettim
Woody Elizya17 mama sandalyesi o tarz uzun vadede güvenli olmuyor Mama robotun gerek yok bence Kaşık da deneme yanılma işi bir tane daha alın derim
Happydef Elizya17 rica ederim bide mama sandalyesini eğer durumunuz varsa daha sabit duracak bir ürün almanızı tavsiye ederim çünkü bu tip sandalyelerde devrilmeler yaşanıyormus özellikle bebeğiniz hareketliyse tehlikeli olabilir
Elizya17 Happydef bebeğim çok oturmayı sabit durmayı sevmiyor ilk bununla deneme yapmayı düşündüm eğer ki mama sandalyesinde vakit geçirmeyi severse daha kapsamlı bişey alacağım
turansmom Elizya17 buharda pişirici yerine demir aparatlar var her yerde. Hem yer kaplamaz, hem kullanıslı, hem ucuz. Tabi siz bilirsiniz, onun disinda güle güle kullansın💞