[silindi] kızlar ben kendım evimi temızlıycktm detaylı ama baktım cocuk hasta oluyor bırılerıne bırakınca o yuzdn iki gunlugune iki kişi cagırcam şöyle söylim mutfak dolapları içi dışı silincek hersey yenıden yıkanıp dizilcek erzak dolabım silincek holdeki bir iki dolap içi silinip düzeltilecek ertesı gun de detaylı ev temızlıgı yaptırcm sizce fıyat ne vermelıyım evıne cagıranlar yada bılen varsa yardımcı olabılır mı haklarına gırmk istemem bu işlerdn de pek anlamam o yuzdn size danışayım dedm
ipekkizz [silindi] birde iki gün için ayrı fiyat alıyolar yüksek bir miktar ödersiniz ben tasınırken almıstım bu sekilde oldu 😊
Bhr28 [silindi] evin metre karesine göre değişiyor mutfak dolabının içini temizleyeceklerse ekstra ücret alıyorlar. Bana gelenler bu şekilde fiyat veriyorlardı. Önceki evim 3+1 di 300 tl veriyordum dolap içi ya da ütü istiyorsam 50 tl ayrıca veriyordum. Şimdiki evim için 400 tl istiyorlar
Bhr28 [silindi] benim de öyleydi diğer evim cam çok fazlaydı bütün camlar boydan boyaydı iki kişi geliyorlardı 300 tl veriyordum. Dolap için de 50 tl veriyordum. Belki ile göre değişiklik gösterebilir fiyatlar. 2 gün geleceklerse 600 tl falan alırlar büyük ihtimal. Aslında 2 kişi olurlarsa 1 tam 1 de yarım günde bitirebilirler belki
Egelim [silindi] Bu saydıklarınız için minimum 500 vermeniz gerekiyor, bugün yarım gün geliyorlar 200 liraya, oda temel temizlik sadece, sil-süpür-toz al. Ekstra ütü vs isteyince artıyor fiyat.
[silindi] Egelim bnde tahmini öyle fiyat dusundum ama iki kişi gelıcek ıkı gun daha fazlasını bıle hakedıyolar
Violet [silindi] iki hafta önce çağırmıştım iki kişi 300 TL verdim tabi dolap içlerinin hiçbirini yapmadılar
Starmom Bize gelen abla yıllarca anneme gittiği için günlük 75₺. Bir gün gelip cam, kapı, dolap siler. Sonra ki gün dip köşe temizler.🌸 Canım nuriiş, bu fiyatları okuduktan sonra değerini anladım.😂 Mersin’deyim bu arada 🙆🏻♀️