Durukusunannesii Kızım 4 aylık sağlık ocağı vegarafon verdi fakat burda bununla ilgili iyi yorumlar görmedm ne gibi sıkıntılar yapıyo kabızlık falan yapıyomu? Kullanıp kullanmamak arasında kaldım doktora başka kan ilacımı yazdrsam
Unknown Durukusunannesii Yan etkilerini yaşayan çok o yüzden doktorumuz Vegaferon yerine Bestiron önermişti. Birde 6. Ayda kan tahlili yaptırdık, ondan sonra kullanmaya başladık.
eceunverkanra Durukusunannesii Canısı saglik ocaginin verdigi seyleri gordun mu kaccan😂😂😂 baska damla yazdir doktorunuza 😊
Hanifesimsek Durukusunannesii ben de onu kullanıyorum normalde 2 günde 1 kaka yapardı şimdi her gün yapıyor bizde bi sıkıntı olmadı çok şükür
Gmmete Benim bebeğimde kabızlık gaz problemi ve huzursuzluk yaptı doktora danışıp farklı bir kan ilacı önerdi bize bunu farketmeniz çok güzel bir şey her bebeğe yaramıyor demişti
Durukusunannesii Gmmete zaten kabızlıgı için biogia kullanıyoruz o düzene soktu şimdi tekrar bozulmasın ben en iyisi doktora başka ilaç yazdıraym
[silindi] Meltemm94 sakın ne demek ya bazı doktorlar kullanabilirsin diyor bazıları kullanma diyorda sen nasıl sakın diyorsun
Durukusunannesii [silindi] biz zaten kabızlık problemi yaşıyoruz büyük ihtimalle bu bize iyi gelmicek doktora sormak en iyisi herhalde bakalım
11866380 eceunverkanra bende 6. His olarak öyle hissettim devit3 ü üç ay vermedim ama vermem gerekiyormuş kan damlasına da öyle başladım 😕 yani bedava veriler bir şey olduğunda şüpheye düşüyorum 😂
eceunverkanra Durukusunannesii Saglik ocagi diince ben de titreme olusuyor😂😂😂 hemsire ariyo da bazen 😅 bestiron kullaniyoruz biz yalana sapirta iciyor🥳🥳
[silindi] Meltemm94 kız yok sinirli şekilde yazmadım sakın deneme yazdım sakın yapma etme kullanma zehir değilki ilaç sağlık bakanlığı veriyor ben oğluma kullanıyorum memnunum yengemin kızı kullanıyor memnun kuzenimin kızı kullanıyor memnun sizin bebeğe yaramadı diye sakın dememek lazım yani
Hanifesimsek Durukusunannesii ne kadar aralıkla arttırmanı söylediler ben unuttum size öyle bişey dediler mi
Elif1150Ecem Durukusunannesii içeriğinde paraben tarzı katkı maddeleri var, oyuzden kullanmayın bencede,sidefer katkısız ve çocuklar çok güzel içiyor 🤗