izel59 Prensesimamine ben bazı geceler çorapsız yaptırıyorum çok sık olmasa da arada bir. 4 ay 23 günlüğüz 🥰
Minikannesiii Prensesimamine kendim çoraplı yatınca rahatsız olduğum için kızımı da çorapsız yatırıyorum ama Mersin’de yaşıyorum ben hava şartları o kadar soguk değil 🙂
cilek3 Prensesimamine benim de bebeğim 3ay 26günlük 2.aydan itibaren çorapsız yatırıyorum hatta gün içindede corabını cıkarttıgım oluyor Ankara dayz 24.derece
Zzzz Prensesimamine benim kızımda 4 aylık 1 aydır belki daha fazla çorapsız yatırıyorum bütün gün çorapla duruyor uyurken nasıl olsa üzeri örtülü hava alsın yazık kuzulara
ftsdmrhn Bende çorapli yatmayı sevmem, benim bebiste 4.5 aylık corapsiz yatırıyorum. Zaten çok terleyrn bir bebek iyi gelkyor onada bence çünkü uyku süresi uzadı ben buna bağladım 😀
Deletedmom_29 Prensesimamine evin sıcaklığına göre değişiyor. İnce sıkmayan bir çorap tercih ediyorum giydirirsem
_elmaliturtam Prensesimamine bende bazen çorapsız yatırıyorum.bwzende ayaklı pijama giydiriyorum çorapsız 4ayligiz
mermik Prensesimamine ben uyku tulumu giydiriyorum woolnat. Biraz büyük geldiği için ayakları tulumjn içinde kalıyor ve corap alt pijama hic birini giydirmiyorum
mina00 Prensesimamine tulumla yatırmıyomusunuz? Ben lcw ayaklı tulumlarından kullanıyorum bebegım 7 aylık
Jutenya2020 Prensesimamine ben 2 aydan sonra çorapsız yatırıyorum çünkü kan dolaşımı açısından önemli
Urasko Prensesimamine ben ayaklı pijama giydiriyorum çorap giydirmiyorum sabah uyandığında iz oluyordu hem zaten çorapla uyumak sağlıklı değil
Zzzz Iyku tulumu kullanıyor musunzu kızım üzerine ötttüpüm şeyi eliyle yukarı çekiyor bazen korkuyorım uyku tulumu mu alsam acaba büyüdü tutuyor artık