LtfyeAsaf Kızlar 9 günlük bebeğim var ve aşırı hapşırıyo korkuyorum hasta olucak diye birazda mızmızlanıyo emiyo uykuya dalamıyo sürekli huysuzlanıyo ne yapmam lazım 🥺
Kdrye LtfyeAsaf benim yavru üşüdüğünde burnu sogukken özellikle çok hapşırıyor. Kafasında beresini eksik etme hapşırdıgında bir bak bakalım burnu soğuk mu ?
Neslihansr LtfyeAsaf LtfyeAsaf Gayet normal korkmana gerek yok burnu akmıyorsa tabi .Yeni dünyasına alışıyo olacak okadar inşallah en kısa zamanda huzursuzluğu geçer. Bizim iki buçuk ay oldu hala huzursuz
masalgzde LtfyeAsaf endişelenmeyin benim kızım da 14 günlük sürekli hapşırıyor akciğerlerini açmak için olduğunu söyledi doktor
LtfyeAsaf Kdrye yok sıcak doğduğundan beri şapka hep var bugün sadece çok fazla hapşırdı 😫 evde sıcak aslında
LtfyeAsaf Neslihansr şu anlık akmıyo burnu gün içinde hapşırıyodu ama bugün çok fazla ve arka arkaya hapşırıyo 😐
areNilay Doktor bana bu durumun normal oldugunu cigerleri açıldığı icin refleks olarsk yapabilir demisti dogumdan sonraki kontroldd bi sorun yoksa bu yuzden olabilir 😊