girl50 Bal_bebek çooookkk 😂kızım oturmayı ınanın mama sandalyesıyle öğrendi çok değil 40 TL verdım kurtarıcım oldu 👍🏻
Bal_bebek girl50 2 el falan mı aldınız sandalyeler 100 tl den başlıyor nadir yani 80 bulmak nerden aldın
Pekmeziletahin Bal_bebek canım sen en fazla kaç paralık birşey arıyorsun ben kızım için aldım daha kullanmadım ama bebeyatmaz diye geçiyor 99-120 arasında birşey bak istersen nete
tombikdonerkankasiiskender Bal_bebek minder çok kullanışlı ben çok memnun kalmıştım letgodan almıştım orwya bakın derim
Annis-ogul Bal_bebek cnm bu ikinci el uygulamasinda 50 liraya bile var bi bak ordan gayet de temiz hem de çıkarıp yikayabiliyorsun
mermik Bal_bebek ben bu bumbolar var ya ona benzer bi koltuk aldim. 5 aylıkken oturmayı ogrendi simdi 11 aylık mama sandalyesi olarak kullanıyorum
Bal_bebek mermik Bumbolar nedir ilf defa duydum canım baktım ama şimfi internette öyle bir şey çıkmadı
ZynpAkkaya Bal_bebek sevi bebe maskası canım pembe gri trenyolda var aynısı bakabilirsin 100 tl veririm
Ayse-61 Bal_bebek Hala almayı düşünüyorsanız ben almıştım ama kızım bir iki kere anca kullandı neredeyse hiç kullanılmadı diyebilirim