HavvaZade 3.5 aylık bebeğim aşırısı hareketli benim gibi bebeği aşırı hareketli olan var mı elleri ayakları hiç durmuyor ve hep kucakta gezmek istiyor benimle aynı durumu yaşayan var mı
Cicegi_brn HavvaZade aynen benimde bebegim öyle kucaktan inmiyor 3.buçuk aylık ben babası diyorum cevremde öyle o yüzden gelişimi de öyle çok kilolu değil boyuna uzuyor 🤷🏻♀️
Ozgeasil HavvaZade bizde 5 aylık olduk bir saniye durmuyor hic yatmıcak hep gezicek elleri kolları desen hep hareket ıcınde
Aelik HavvaZade var canim biz de 3 bucuk ayligiz hic durmaz kucaginA bile alsan kaçmaya çalışır kendini iter kaldırmaya çalışır bazen diyorum başıma bela yetistiriyorum diye🥲😄
HavvaZade SedaMeyra durmadığı için insanlar bir şeyi mi var bu çocuğun diyor benimde ilk çocuğum olduğu içinn endişeleniyorum
iyilik80 HavvaZade aynen benim oglumda ole 6 aylik hic durmuyo. annem bi doktora gosterin biseyimi var cocugun dedi hatta🤣
SedaMeyra HavvaZade cocuk.elini kolunu oynatiyorsa hareket dedikleri buysa gayet normal yani. Kendini cevresini.kesfediyoe kuzu
Yaylacicegim HavvaZade bizim ki oyle hep ayaga kalkmak istiyor ayaklari ustune basmak istiyor kollarindan tutup kaldirdigimxda ayaklari ustunde bayagi durabiliyor ve bunu yaparken gozlerindeki parlamayi dunyaya degismem 🥰🥰🥰🧿
hulyadurmus HavvaZade Yaa ama daha çok miniiik😍 Kuzum benim bebe de öyleydi şimdi 6 aylık oturt otutura bilirsen. Hareketli bebek iyidir 😅
nefesimm Cuma günü Allah izin verirse 3 ayı bitireceğiz.. Doğduğundan beri çok hareketli bir bebekti. Nüfusa gidip adını Hacı Yatmaz olarak değiştirmeyi düşünüyorum 😂😂😂
HavvaZade SedaMeyra insanlar endişelendiriyor bende normal olduğunu düşünüyorum ve diyorum ki ne güzel hareketli olsun benim bebeğim diyorum amma illaki bir kulp buluyorlar her şeye