Ahmetarasmom Kızlar 7 aylık oğlum var alttan patlatmış gibi iki tane minik gözüküyor kemik ucu gibi çok rahatsız geceleri hiç durmuyor tetagil yapıyorum bunun dışnda başka ne yapabilirim rahatlatıcı ağrıyı alacak
Aylak Ahmetarasmom karanfil yağı olur sonra kendi temiz ağız mendilini ıslatıp buzluğa koyun 5-10 dk sonra verin soğuk kompleks ısırsın rahatlar soğuk meyve süzgeci varsa verin içinde yesin calpol jel sürün dişlikleri buzlukta bekletip verin ağzında oynasın bn hep bunları yaptım
Mysunshines17 Ahmetarasmom Gün içinde dolaptan çıkardığımız dişlik,salatalık , havuç gibi ürünlerle kasimasina yardım edin bizde de aynı durum var ben uyutmafan önce ılık duş aldırıp sonta da bir vat kasigi calpol veriyorum gece daha rahat uyuyor böyle olunca
Diyalizteknikeri Mysunshines17 sürekli mi veriyorsunuz? Cnkü bizde de suan durum aynı. Ateşi 37,6 ya cıkıyor ağzının içi sıcacık. Calpol sürekli vermeyin denildi.
Mysunshines17 Diyalizteknikeri Haftada zateb 2-3 gün zorlu geçiyor gün içinde bir kere uyutmafan önce bir çay kaşığı veriyorum yani haftada 2_3 kez gibi düşünebiliriz