bitterdelisi244 Defnelina27 gecmıs olsun mevsımden galıba herkesde var o benım bebegımdede var:( bugun. odasına sogan koydum rahat nefes alsın dıye burnu akıyormu ?
Msbebek Defnelina27 bizimkide 35 günlk hep hırıltısi vardı alerjiden supelenmisti doktor dün yengem bı damla verdi ondan damlattim iki gündür sesi çıkmıyor canım
Meacser Defnelina27 hırıltı balgam gibi simğk biriktiği için oluyor fizyolojik serum alın şu göz damlalarına benzeyenden bir tanesinin yarısını bi deliğinden hızlıca akıtın kalan yarısını diğer burun deliğinden akıtın geçer bizde de var o 😊 doktoruma sordum burnu tıkalıdır düzenli olarak temizle demişti
bynkutan Hırıltı nın sebebini bilmek lazım bence Dr a gösterip müdahale edin derim Üşütme olabilir burun tıkanıklığı olabilir Reflü olabilir hava kuruluğu olabilir ciğer lerden kaynaklanabilir Kafanıza göre müdahale etmeyin bı Dr a gösterin derim
bynkutan Defnelina27 beni bebiş besbucuk aylık ilk doğduğu zamanlar iki aylık falandı yaşadık Dr a gittik bı saat kadar muayene etti bişey bulamadi en son Reflü olabilir diyip mamanın içine katılan bir kıvam arttırıcı verdi ama kullanmadım Şimdide bazen oluyor ozellikle fazla yediğinde Dikkat ediyorum hemen yaptırmıyor um başını dik tutuyorum falan geçiyor Ama dediğim gibi sizin neden bilmeden tavsiye vermek zor