Ebrukntr Merhabalr bebeğe sütünü sağımla veren anneler sütüm azalmaya başladı hangi pompayı kullanıyorsunuz ben lansinoh el pompası ve kiwi elektrkli kullanıyorum ancak sütüm az gelıyor arttırma ipuçlarınız varmı kaçar dakka sağım yapıyosunuz artması için neler yiyorsunuz😔
Kelebegimmmm Ebrukntr kiwi ikili mi? Artması içn en az 10 sağım şArt. İki saate bir en az 15 dk sağın. Kısa sürede artar
Prenses_annesi22 Ebrukntr her 2 saate 1 sağım günlük 2-3lt su ve düzenli beslenme lazım süt olsun diye tabı bırde benım gibi bebegı hıc emmemıs sagsada arrtık sütü olmayan var 2 günde 1 sağım yapıyorm 20cc cıkyor veryorm bunada sükür 5 aylık kızım
Melodi00 Ebrukntr ama size bi tavsiye sakın sütüm az demeyin geleceğini ve normal olduğunu düşünün. Ve ben sağdıkça göğüs ucum hasaslaşti eğer göğüs ucunuz yoksa plastik göğüs ucu kullanın bebegininiz çekmesi daha iyi şuan kullanıyorum ben kızım ilk başta zorlandi ama tuttu çok şükür Her emzirdikten veya sagdikdan sonra en az 2 bardak su için
Browni_61 Yademveannesi dere otunu nasıl kullaniyosunz çig sekildemi kaynatıp suyunumu iciyosnz.suyunu icmek hemde gaz gideriyomuş galiba sut icn ve gaz icn kaynatip icsek mesela suyuda sut yaprmi
Ebrukntr Prenses_annesi22 teşekkürler tavsıyelerınız için bende maks 3 saatte sağıyorum ama bi biberon çıkarken artık yarım çıkıyor
Melodi00 Yemeklerimize kimyon ekleyerek yiyin 4 günlük anneyim rezene çayı içiyorum tam buğdaylı bisküvilerden yiyorum Yemeklerin yanın da marul salatalık domates salata yapıp yiyorum. Elhamdülillah sütüm sağınca az geldi ama öyle öyle kızımın emmesi ile beraberde arttı
Ygzefeanne Ebrukntr 10. Aydan selam lar:) doğduğundan beri sagiyorum hic mama da içmedi çok şükür buzluğa da attım. Ben çok suyu seven biri değilim o yüzden 1 lt 1.5 lt icebiliyorum belki o kadar bile içemiyorum bazen. En önemlisi sagmak. Ne olursa olsun 2 saatte bir sağdım geceleri alarm kurdum uyumadım yine sağdım. Çok zor bi süreç ama kendinle gurur duymalısın:) lansinoh kullanıyorum bu arada allah yardimcin olsun canm:)
Ayseecm Ebrukntr bende 8 aydır lansinohun el pompasını kullanıyorum ama sağım olduğu için ne yaptıysam yapıyım benimkide azaldı ilk kızımı da 10,5 ay sağabildim
Kelebegimmmm Ebrukntr tekli ile daha zor. Ama 10 ar dakikada olsa iki saate bir sağın artsn. Uzn saatler bırakırsnz süt azalr
Pelin0310 Ebrukntr sanırım her annenin farklı bende 5 aydır sağarak besliyorum. En iyi galactago damla, su, sütlaç, salata artıyor bende işe yarayan bunlar umarım faydası olur.
Ebrukntr Adet zamanım yaklaştı acaba ondan mı dıyorum her ay adet öncesı azalıyor adet olunca normale dönüyor varmı sızdede böyle olan genelde adet oldugumda azalıyor dıyenı duydum