esoo 2.ay aşıları ve rota aşısı ağrı yapıomudur sizce bugün oğluma yapıldı sürekli inliyo ve sürekli uyuyo normalmi ateşide en fazla 37.5 oldu calpol verdim bi çay kaşığı o uyku yaparmı
Makbuss esoo gecms olsn cnm buzde2 gun once yptrdk benm kizda huysuzlk ve aglana yapti ve burda arastirdiklarimin bazisinda igbe uyku yapiyormus gecer insallah atesibe dikjt edin 38 den yukari tehlikeli
Zuzuuu esoo Şurup bebeğiniz kilosuna göre verilir çay kaşığı az gelir ben şurubun kaşığının yarısını veriyorum
KaSeAy esoo Ben aşıdan sonra ateşi çıkmadan bi çay kaşıgı calpol verdim hiç 37 ye cıkmadı ateşi 2 gün boyunca bol bol uyuduu. Çok güzel 2 gündü☺️ Agrısı falan olmadı huzurlu huzurlu uyudu🥰
esoo Hiçmi kimsede sıkıntı olmamış hayret ya ıvır zıvır herşeye cvp yazılıyo ciddi bişey sorunca kimse bişey yazmıyo yardımcı olunmayacaksa amaç ne burda
Sshhhh esoo merhaba bende bugün yaptırdım aşılarını ateşi 38 oldu fitil verdim aşırı uyku hali yokta meme emmiyor ağrısı olduğu için inliyor bazen
Sshhhh Sshhhh hemşire bişi olmaz dedi ama halsiz bende onu yormamak için sütümü sağıp verdim fitilde verdim uyuyor çok korkuyorum ateşi çıkmasından
esoo Sshhhh bizimde ateş 39a kadar çıktı götürdük hastaneye biraz gözlem altında kaldı kan ve idrarda şükür bişey çıkmadı calpol verdiler hastanedede biraz düştü fitil verdiler 40ı bulursa fitil yapcaz ateş baygın baygın yaptı ondan çok korktuk 😔😔😔
YagmurBegum Sshhhh gelişmelerinizi çok merak ediyorum. Benım kızım ıkı aylık aşısının ardından aynı böyle tepki vermişti dört aylık olduk hala uyanıkken emmez 😖 uykuda alıyor
Makbuss esoo korkma insallah daha cok asi olucak sen atesine bak baktin 38 de geciyor ozamn doktora gotur ama biraz atesde norml asidan sonra Allah sifa versn
Derin34_ KıZlar bugün 2.ay aşılarını olsuk.alondan ve kulaktan ateş 37,4 fln o civarlards çıkıyor.ama koltuk altından 3&,2 38,6 fln o civarlarda.şlk bebeğim napcapımı kestiremedşm
esoo Derin34_ geçmiş olsun bi götürün doktora içiniz rahat eder ben götürdüm en azından doktor gördü daha rahat hissettim kendimi
Aytenesn Derin34_ 38 i geçerse calpol verin üstünü soyun düşmezse ılık duş aldırın yine düşmezse hastaneye gitmeniz gerekir. Çok geçmiş olsun
Makbuss esoo normal canm bizim kiz 2 gun oldu asi olali hala mizmiz etki ediyornus baya insallah bu gunlerde gecicek 😊
gamze1 Benim kızım da dün aşı oldu çok şükür Şuana kadar ateşi çıkmadı ama bir halsizlik ve uyku hali var memeyi bile zorla veriyorum
esoo gamze1 ateş olmaması iyi bizide baygın baygın olması korkuttuu hiç uyumayan çocuk hiç uyanmadı derin derin uyudu