Byt28 6 gün sonra 8 ayı geride bırakacağız. Memede uyuyan Bir bebek. Son 1 haftadır memede de uyumamaya, gece 1den önc uyumamaya başladı. Sizler böyle birşeyle karşılaştınız mı? bu arada gece her yarım saatte bir kalkıyor😭
1balkizannesi Byt28 uyku duzeni yapın bebeginizin uykusuna ihtiyacina göre benmki 2 uyku yapiyor gündüz şu an 7,5 aylk mesela gece uyanmaz memede uyumaz sallanmaz müzik istemez
Yelizdurmus Byt28 benim bebeğime uyku eğitimi de vermedim şans sanırım diş ağrısı olduğunda 3-4 kere kalkar gece ama gündüz 30 dk falan uyur belli aralıklarla 😂
esra89 1balkizannesi bizimkide 8 aylık olacak kaçta uyanıp gece kaçta yatıyor gündğz uykuları kaçar saat öğrenebilirmiyim
Rojdaa Oğlumda ne güzel uyku egitimi vermiştim kendimce iki hafta boyunca ne güzel hem gece hem gündüz beşiğine bırakıp emziği ağzına veriyordum kendisi uyurdu geçen hafta hastalandı o günden beri yine sallamaya başladım beşiğinde bir de dişi çıktı patlamış kaç gündür Allah’ım kolaylık versin hepimize 8 ay 23 günlük
Byt28 Rojdaa aynen ben de kendimce bir eğitim vermeye çalışmıştım. 1-2 hafta idare etti. Şimdi daha kötü olduk. Uyumamamk için direniyor. Saçını çekiyor sürekli. Daha dişimiz çıkmadı
Rojdaa Byt28 Saçları uzunsa ondan olabilir ya da kulağı ağrıyor olabilir benimki de saçı uzundu sürekli saçlarını çekiyordu biraz kestiğim için çekmiyor artık bayadır
1balkizannesi Byt28 kısa uykuler yaptığı için bebeğiniz uykuya doğru zamanda gittiğinize Emin olmalısınız. Gereğinden fazla uyanık Kalan bebek yorgun düşer🥴
1balkizannesi Byt28 Örneğin hemen uyutayım diye memede uykular yapmanız kucakta geçişler yapmanız sallamanız❌ temas kesmeden uykuya geçiş yapmanız sadece anlık çözümlerdir ve ileride gece uyanmalarının beslenme düzensizliğinin habercisidir❌
1balkizannesi esra89 Sabah ✅ 06.00♡08.00 uyanık 08.00♡11.00uyku 11.00♡14.00 uyanık 14.00♡17.00 uyku 17.00♡20.00 uyanık 20.00♡23.00 uyku ve sadece beslenme için uyandiriyorum tekrar geri uyutup sabahki programa devam👈🌞
1balkizannesi esra89 ben bu uyky saatlerini daha sonra ihtiyacına göre azaltacagim ama şu an benm bebegim uyuyor birisi bebegin 3 uykudaki gibi 6 saat uyuyor çok fazla demişti hayr deil benim bebeğim uyuduktan sonra sorun ne ki
1balkizannesi 1balkizannesi benimki bu sekilde ama sallama,emerek uyuma gibi temaslari kesmelisiniz sabirli olmaliisniz birde ben mesela emzirip götürüp yatağına ninni açıyorum ilk başlarda biraz ağlıyordu ama uyuyordu bağımsız uyku olduğu için uyuyprdu uyansa bile gene geri uyuyordu çok aglarsa uyanip onu sadece teselli ettim emzirip yatırmak demek meme destekli uyku demek alışkanlık demek
1balkizannesi 1balkizannesi uyanık olacağı zamanlar uyutmuyor yatağına 5 dk once gotuuruyorum uyuyacagi saatten çünkü uyumasi da zaman alacak bebegimin uyky düzeni olmasi bana sanki bebek büyütmek çok kolay geliyor mesela misafirliğe gidince beşiğini götürüyorum alışkın olunca yatağına koyuyorum kendi uyuyor misafirlikte rezil plmak çok kötü 😅🤣insan evden çıktığına pişman oluyor
esra89 1balkizannesi bizimki 2 saat uyuyor gündüzleri ortalma o yüzden 3 uyku yapıyor genelde sabah 7uyanıyor akşam 9da yatıyor ama maalesef destekli