Sedefyigitt Bestlak Damla kullanan varmı acaba, 3 gündür düzenli kullanıyorum bebeğim kabız oldu onunla alakası varmı acaba
Bremenmizikacilari Sedefyigitt ben bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum 6 aylık ve böyle bi şey yaşamadık
Aysenurmiran Sedefyigitt ben kullandım sütüm gelince bırakmıştım öle bi sorun yaşamadım biogai kullandım bebeğim için tuvalet sıkıntısında
Sedefyigitt Giizz normalde humana çay ve kimyon çayı içiyorum onları kullanırken gayet rahat yapıyordu bestlak damla kullaninca kabız oldu ıkınıyor ama yapamıyor aynı şekilde bende kabız oldum
Aleynac Giizz düzenli mi kullanıyorsunuz yoksa süt azaldığında mı? Ben galagtaco aldım ilk bir hafta aşırı süt oldu sonra sanki eskiye döndü şimdi arada bir içiyorum nasıl yapmalıyız
Sedefyigitt Bremenmizikacilari Acaba kimyon veya humana çay mi yaptı desem ama onlarıda doğumdan beri kullanıyorum bişi yapmadı bebeğim 34 günlük sin 3 gündür bestlak Damla kullanıyorum son 3 gündür sabun sokmadan yapamıyor acaba başka bişi mi etki etti bırakmak da istemiyorum sütüm gerçekten çoğaldı içmeye başladığımdan beri
Bremenmizikacilari Sedefyigitt humana da kullanıyorum ben. Ama herkeste aynı etkiyi yapmayabilir. Birkaç gün kullanmayıp deneyin
AliMUHAMMED Bende kullaniyorum böyle bir sorun yaşamadık Farklı bir durumdan dolayı olabilir mi acaba bence biraz daha gözlemleyebilirsiniz
Sedefyigitt AliMUHAMMED Ne gibi durum olabilir acaba hiçbir şey gelmiyor aklıma Perşembe günü bol kimyonlu kuru fasülye yedim onunla da alakalı olabilir mi acaba
Aysenurmiran Sedefyigitt biagi zaten sindirim kolaylaştırıcı bi damla Benim sütüm yağlı olduğu için bebeğimde tuvalet sorunu çok yaşadım doktorumuz bunu önermişti
Sedefyigitt Bremenmizikacilari Evet damlayı 2 gün kullanmicam duruma göre tekrar başlarim veya bırakırım olmadı
AliMUHAMMED Sedefyigitt evet belki de yediğiniz ürünlerden biri yapmış olabilir bol su içmenizi öneririm 🌸