yerlersenietipuf Arkadaşlar iyi akşamlar. Kullandığım cam sürahinin ağzında kireç oluşmaya başladı. Kireç sökücü asperox cif fayda etmiyor. Bı de sirke iyi gelir dediler döktüm yine geçmedi. Bı tavsiyesi olan var mıdır 🎀
Eslemsi_04 yerlersenietipuf limon tuzu denediniz mi bnim genelde dibi kireç tutar az sıcak su koyarım bide limon tuzu hemen gecer
Rahiya yerlersenietipuf porcöz döktüm.. sonra iki kerede bulaşık makinesinde yıkadım öyle geçti…surahideki kireçlenme çok inatçı bence 😳
yerlersenietipuf demirboy ikisini karıştırıp üstüne mi dokuyum nasıl yapayım detay verirseniz hemen kalkıp yapicam 🤭🥰
demirboy yerlersenietipuf karbonat döküp üzerine sirke gezdiriyorum. Hani marketlerden alırız ya kireç çözücü aynı öyle ses geliyor ama kimyasal olmadığı için o derece etki etmez. Yine de Güzel yapıyor ama deneyin bi ben kettle da sonuç alıyorum kettle ı oğlum için de kullandığım için kimyasal kullanmıyorum ona
Eslemsi_04 yerlersenietipuf az su kaynatip surahiye koyuyorum bi tatlı kaşığıkadar limon tuzu beş takka bekleyince cıkıyor zaten😌
yerlersenietipuf Eslemsi_04 Karbonat ve sirke denedim çıkmadı şimdi de limon tuzu deniycem de sürahinin ağız kısmı kirecli. Oraya nasıl yapsam acaba şu durmaz ki orda nasıl koyucam limon tuzu nu
Eslemsi_04 Rahiya neden acaba ben sürekli kullanıyorım caycımda cok kireçlenir az koyar kaynatırım gecer