Sefaserpil Kilotlu çorap aldım onu da çıkarıyor ev mandufta adım aynısini yaptı ve hasta oldu nasıl giydirirmm inanın asla giymiyor biri artık bana yardımcı olsun
Cheddar Sefaserpil valla zorla hiç bişey yaptırılmıyor. Çıkaracağı varsa çıkarıyor ben halıları çoğaltmakla çözüm buldum
agacsizkoala Sefaserpil oğlumda öyle , asla çorap giydiremem, kilotlu çorap giydiririm çıkartana kadar ağlar asılır durur , ev ayakkabısı aldım olmadı, panduf aldım yok 🤷 ama yalınayak dura dura bünyesi alıştı galiba
Asafeymeninannesi Sefaserpil Bizde aynı durumdan muzdariptik maalesef. Ne yaptıysam işe yaramamıştı. 2 hafta önce rahatsızlığından sebep kustu. Çoraplarını çıkarırsan kusarsın işte böyle demiştim 😊 o günden şu yana çıkardığı gibi kusarsın bak dediğim gibi çoraplarını getirir giydii giydiii der 😌
Elliesad Sefaserpil bebek sandım çocuğunuzu Ayaklarının farkına varması için 1 yaştan önce evde çorap giydirmek önerilmiyor
1Yildirim Yeğenimi çorapla hiç görmedim. Kışı badi ile tamamladı. Kardeşim giydiriyor o çıkartıyor. Kız ne yapacağını şaşırdı. 😅
Maviyesil121212 Sefaserpil biz evde çorap ve terliksiz dolaşmayız hiç, kızım da öyle alıştığından çorap ve terlik giyer nereye gidersek terliğimizi alırız yanımıza. Evde çorapsız dolaşan varsa muhtemelen onu örnek almıştır
Mavileyla Sefaserpil Benim oğlumda asla çorap giymiyor. Her sabah kavgamızdır çorap. Ben giydiririm, bi bakmışım hop çıkarmış geri. Senin postunu görünce, ‘acaba 2-3 yaş grubu ile ilgili bi durum mu?’ diye düşündüm şuan. Belki bu yaş grubu çorap sevmiyordur 👀
Muverrih Sefaserpil Benim 5 aylık oda giymiyor eşimin ailesinde var öyle çorap sevmiyorlar ayakları elleri terliyor ateş basıyor benimkide onlara çekmiş.
Deletedmom62626 Sefaserpil benim oğlumda öyleydi sürekli çıkarırdı zorlamadim hiç şimdide ciraolari cikartamiyoruz ayağından bildiğiniz bir kat değil her ayağına 5 kat çorap giydiriyor evde ne kadar arabalı çorap varsa giyiyor düşünün artık bende çıkarsın istiyorum çıkarmıyor gecici bu durumları çok zorlamayın üstüne düştükçe tersini yapıyorlar
FerahKuzum Çoraptan bn de nefret ederm asla giyemem 😁sadce ayakkabı giyerken mecburen onun diında giymem asla ayağmda çorap olmca odaklanamıyorm resmen 😁 hem zaten duyu gelşimi için de faydalı diyorlar bnce çok taklmayın evniz de kaloriferliyse sıcak olur 🙃
hickimse1 Sefaserpil canım istediğin kadar yırtın zorla inatlaş giymezler. Ben inanırmısın çorabı pijamasına bantladım onu bile çıkardı. Evimiz zor ısınır yerden soğuk gelir. Çorap giymesi şart yani. Yok anam giymiyor. Külotlu çorabı gizli gizli çıkartıyor üstüne pijamayı giyiyor çorapsız geliyor. Yangın ayşe bende ki 😂 daha 3 yaşın da