Annesivekizi 75kinalikuzu inşallah bişey olmaz kakasını iyi takip et benimki de lastik yutmuştu ertesi gün çıktı
Araseymen 75kinalikuzu bizimki de peçete pamuk bulursa hiç affetmiyor valla 😅 saka bi yana bant biraz tehlikeli nefes borusuna yapışabilir.bebeginiz nefes alışını su yemek yerken falan yutkunma refleksini gözlemleyin sıkıntı olup olmadığını anlarsınız.
Ela41 75kinalikuzu benım kızda kek yerken küçük yağlı kagıt kalıbınınıda yemıstı yarısını nerdeyse cok korkmuştum doktor mıde erıtır korkmayın demıstı cnm
Baho Hırıltı nefes darlığı falan yoksa 3gün içinde kaka da çıkar canım benim oğlum da balon parçası yuttu doktoru aradım hırıltı nefes darlığı ağzında görünende birşey yoksa 3gün içimde çıkar çıkmaz sa gelin demişti 3.gün çıktı kaka da
Alpaslaninannesii 75kinalikuzu hemen cikmayabilir migdeden daha bagirsaklara gelmemistir yarinki kalasina bakin
75kinalikuzu Kızlar bebeğim gece rahat uyudu güzelde yedi dr u aradım diyor nefes borusuna kaçtıysa öksürür morarır şimdiye kadar belli olmazmiydi birdekabiz olur dedi ne yapsam internette patates yese kolay çıkarır diyor kafam karıştığına akıl verin
Maybeoneday 75kinalikuzu sen hiç korkma canım mide eritir onu soluk borusuna yapıssa zaten belli ederdi kendini. Bol bol su içir zaten onların aman aman bi yapıstırıcı özelliği yok