26262626 20:00 da değiştirdim bebeğimi yatırdım. Sabah 6 ya kadar hiç değişmeden yatsa bi şey olur mu? Kaka yok sadece çiş varsa. Siz nasıl yapıyorsunuz. Gece ne zaman alt değişimi yapsam uykusu gidiyor. Değiştirmesem uyuyor
htceee98 26262626 her emzirmeden sonra mutlaka altını değiştiririm pişik olmasın diye.bence sizde değiştirin pişik olabilir
_elmaliturtam 26262626 ben hiç degistirmiyorum akşam en gec11de uyuyor sabah7de uyanıyor ozaman degistiriyorum çiş varsa tabi sadece. Tuvalet eğitimi içinde değiştirmemek lazimmis
Eminerd 26262626 7 buçukta uyumadan önce değiştiriyorum mutlaka bir kere bazen iki kere değiştiriyorum sabah 7:30 a kadar
Gamzedemirtas 26262626 6 aydan beri hiç gece bez değiştirmiyoruz. Uyku eğitimi vermeye çalışıyoruz danışmanımız değiştirilmesini istemiyor uykusu açılır bölünür diye kaka yoksa bişey olmaz
Planetree 26262626 gece 1 kere değiştiriyorum çiş varsa.Kakada zaten hemen değiştiriyorum bekletmiyorum hiç.
Anne80 26262626 ben doğdu doğalı kaka yoksa gece hiç değiştirmedim aksam 9 da uyur uyumadan önce değiştiririm sabah kalktıgında cıkartırım
ikizlerinannesi2985 26262626 eğer kaka yoksa 6 saatte 1 değiştiriyorum. Eğer 9 saate çıkartırsam ya bez sızdırıyor ya pişik oluyorlar
Adeviyee 26262626 akşam 7 7 buçuk gibi uyumadan önce değiştiyorum sabah kadar toplam 11 12 saat sürüyor zaten doğru olan değiştirilememesi uykusunu bölüyorsun ben sabah bakıyorum eğer sadece emip uyuduysa sabaha kadar hiç çiş yapmıyor sabah uyanında yapıyor
26262626 Adeviyee aynen bugün kıyamayıp birde değiştirdim boş bez resmen. Demekki sabaha karşı yapıyormuş
Urasko 26262626 bende bezi bırakıyorum hiçte pişik olmadı pişik kremi iki günde bir sürüp bırakıyorum bazen sürmüyorum uykusundan önemli değil emin ol altını açınca uyanacak sonra tekrar geri uyutması vs derken zaman geçecek. He bende olmadı sende olur bilmiyorum biz gece için prima günlük rahatlık kullanıyoruz zaten artık sadece çiş yapıyor uyandığında da bir süre bezsiz bırakıyorum hava aldırıyorum hiçte bir şey olmadı çok şükür.
cydcvk 26262626 geceleri prima premium care bağlıyorum ne kadar çiş yprsa yapsın kupkuru kalkıyor. Kaka yapmadı hiç gece. Hiç değiştirmiyorum geceleri
lazannesi 26262626 kaliteli uyku için gece bez değişimi pek önerilmiyor 9 aylık bebeğim geceleri kaka yapmaz çiş sizdircak kadar değilse açmam altını uykuda.. zaten derin uykuda gündüz ki kadar çiş yapmıyorlar