Ipek19 Hanımlar sizinle yapıp denedim bişeyi paylaşmak.istiyorum genital bölge koltuk.altı kararması icin
birboncukannesiiii Ipek19 expigment %4 kullanmıştım bi zamanlar. Akşam sürüp koltukaltıma sabah yıkıyodum. Baya bi işe yaramıştı. ama EMZİRME DÖNEMİ ÖNERİLMİYOR! şimdi farmasinin beyaz dengeli faln filan bi kremi varmışS aldım ama daha deneyemedim 😅 başlayamadım.
birboncukannesiiii Ipek19 dr a sordum da kullanma asla dedi. Süte geçebilcek şeyler var dedi. riske atmaya değmez bence sende kullanmayı bırak
ENA Bana bitki yaprağından çıkarılan ev yapımı aloe vera cok ciddi alerji yaptı, aşırı kızarıklığım oldu, hayatımda hiç bir seye alerjim yoktur, cildim de hassas değildir. Lütfen bilekte alerji testi yapıp uygulayın arkadaşlar.
Eda3405 Ipek19 valla ben koltuk alti kararmasina bi sabun var onunla cozum buldum. Genitalde sorun olmadigi icin kullanmadim.
Eda3405 Ipek19 ganoexcel seffaf sabun hamilelkden sonra boynum koltuk altim cok kararmisdi yuzumde de leke oldu kii bu markanin zayiflama urunlerini kullanip memnun kalmisdim zaten buda efsane bisey 2 3 haftada gecdi suan yuzume kullanmaya devam ediyorum krem gibi bi yapisi var zaten