Melike14 yigitinannesiiii hamilelikte önceki kiloma düştüm ama göbek hala benimle kilolar gitti ama o hiçbir yere gitmedi 🙄😒
Adalet-34 yigitinannesiiii bende normal dogum yaptım ama göbegim baya esnedi nasıl sıklastırcam bilmiyorum ama eskiye döner mi bilmiyorum
Nehirsi20 yigitinannesiiii anca egzersizle bende 10 gündür yapıyorum diyet egzersiz azar azar gidiyor bakalim
Hafsaninannesi_ Benim de sadece sezeryan göbeğim kaldı bende owli korse aldım YouTube da bir kadın onunla belini inceltip kilo vermiş bakalım bende işe yarayacak mı
Hafsaninannesi_ BariskoMom kuzu YouTube da Aybüke derin diye bir hemşire var çocuk hemşiresi.Kendi bebegi olunca boyle tecrübelerini felan paylaşıyor vlog şeklinde.Bende orda görmüştüm şimdi kadın taş gibi ben korseyi bel ağrısı niyetine aldım ama belim de incelirse ne âlâ 😂😂
Ozcskrl BariskoMom valla 9-10 kilo almıstım. Eve geldiğimde doğumdan sonra 5 kilo gitmişti. 5 te inanın koştururp bişi yiyememekten gitti ama eski sıkılık asla yok 😕
BariskoMom Ozcskrl ben 22 kilo aldım malesef 10 kilosu hala benimle :( bugün yine başladım sşyete ama bozmak zorunda kaldım saatler uzun tuttum yetiştiremedim o yğzden kan şekerim düştü :(
Belinaysmom Ah ah doğumdan sonra göbegi bi şalla falan bağla göbegin kalır dediler yok dedim şimdi pişmanım bi tanıdık göbegi eritmiş kas yapmış karnında spor la
Ozcskrl BariskoMom aç kalmayın aç kalarak kilo zor veriliyor bide eskisindne daha cok alınıyor. Gördüğüm duydugum kadarıyla porsiyon küçültmekle baslayın bence. Ne bilim karbonhidrati azaltın yesillik sebze protein almaya calısın bence nacizane fikrim 🙏🏽
Nehirsi20 Dilara412 olay Store’dan kadınlar için egzersiz programları var karışık şekilde 20 dk yapıyordum ama bugün YouTube da gördüm yeni akım varmis 2 haftada şekillenen spor programı diye ona baslicam
PervinY yigitinannesiiii Maalesef spordan başka çare yok kilo verirsin ama o göbek durur orda sürekli sporla egzersiz le gider ama 👍