bltern1 Bebeğiniz entübe, nazal(burundan), fanus, küvez içi oksijen desteği aldı mı aldıysa kaçar gün aldı lütfen cevaplar mısınız süreç nasıl oldu
03032020 bltern1 eğer kuvez içi aşamada durumu iyiyse emzirmeye çağırıyorlar ben 2 gün gitmiştim emzirmeye
Baybymucize bltern1 3gün aldı canım 12.gün küvezden çıktı kaç haftalıkların doğdu önemli olan o ciğer geliştirici oldun mu 24saat öncesinde.
03032020 1 gece entübe edildi sonrasında burundan destek almıştı en son kuvez içi oksijen desteği toplamda 6 gün kalmıştı. En kısa zamanda çıkar bebeğiniz inş
bltern1 03032020 entübe edildi mi burundan aldı mı oksijen ve fanus desteği aldı mı acaba aldıysa kaçar gün aldı
03032020 bltern1 1 gün entübe edildi 2 gün burundan destek aldı sonrasında kuvez içinde takip edildi 6. Gün çıkmıştı
bltern1 Baybymucize 3 doz ciğer geliştirici iğne oldum ama 24 saat öncesi değildi en son bi kaç gün önce olmuştum doğumdan
ATC bltern1 böyle fanus gibi bişey vardı kafasına onu takmışları 1 gün kaldı sonra küvezde burun desteği aldı toplam 1 hafta kaldı 35 haftalık dogmuştı
TwinsmomDA bltern1 benm kızımın biri 20 gün entübe, 20 gün cpap 60 gün kadarda nasal aldı. Diğeri bir buçuk ay entübe 20 gün kadar cpap nasalı 7 ay kullandı. Oksijen desteğiyle taburcu olmuştu
Baybymucize bltern1 etki etmesi açısından önce burkulduysan çok iyi benim bebeğim 33+4 de doğdu ciğer geliştirici 30.haftada 2doz oldum ciğerlerine etkisi çok oldu 12gün kaldı küvezde kendini stres etme ben ettim sütümü kestim bol bol kendine gelmeye bak sütünü sağ buzluğa at yada yoğun bakıma götür sağlıkla kavuşacaksın şakın korkma