Aysenurkk Merhaba sevgili anneler. 3 ay 20 günlük kızım var maalesef sallamaya alıştırdık ama bu durumdan çok rahatsızım. Sallamadan uyumuyor. Nasıl alıştırabilirim, tecrübeli anneler varsa fikir almak isterim
Babybloom Ben sallama ritmini değiştirerek bitirmiştim. Yani sürekli sallıyorsunuz ya 10 defa sallayıp Bi 10 saniye bekleyin. Yavaş yavaş sallama sayılarını azaltıp bekleme saniyelerini artırın. Umarım işe yarar
Aysenurkk Babybloom yavaslattım aslında yani ilk 1-2 dakika normal sallayıp sonra çok yavaş mayışınca da bırakıyorum bekliyorum öyle ama yine de bir sallamaya ihtiyaç duyuyor
Nida1404 Babybloom direkt sallamaya başladığınız da mı ritmi bozdunuz yoksa dalmaya yakın mı sallama ritmini bozdunuz?
Ozata Benim bebeğimde 5 aylık. Alerjik bir bebek olduğu için başta huzursuzluğun kaynağını anlamamıştık tabi sırf sussun diye elimizde çok salladık. Şimdide ne benimle be sallanmayan bir yerde yatmıyor. Şöyle ana oğul koyun koyuna yatamıyorum. Çünkü ufak bir uyanmada sallanmak istiyor. Off off