Prmimrn8046 1 ay 7 günlük oğlum var. Gündüzleri uyku düzeni 1-1.5 saat şeklinde akşam 5ten sonra sabah 6 ya kadarda 2-3 saat şeklinde böyle olması normal mi. Sizlerin bebekleri nasıldı? Anne sütüyle besleniyor sadece ve gündüzleri memede kalmayı çok seviyor
Oaoa Prmimrn8046 bizde 40 günlüğüz canım gündüz az uyuyoruz 1,5 saat falan çok nadir 2-3 olduğu özellikle akşam 6-8 arası bi kriz geliyor mümkün değil uyuması sonra 8-9 gibi uyuyor 12 de uyanıyor sabaha kadar 2-3 saat aralıklarla uyanıyor
Oaoa Prmimrn8046 benim de oğlum gündüz memede olmak istiyor bazen aç mı diyorum ama değil sürekli fazlasını çıkarıyo.gündüz en uzun uykusu banyodan sonra oluyor
Duyguakcam Prmimrn8046 merhaba bİzde bugün 1 aylık olduk sizin anlattıklarınızla aynı şeyleri yaşıyoruz . Peki kilo alımları nasıldı? Biz henüz tartılmadık Pazartesi tartılacağız
Bsrm Prmimrn8046 benmde oglum bir aylik gunduzleri pek uyumuyo geceleri bazen 2 saay bazen 1 saatte uyaniyor.
Prmimrn8046 Oaoa Allah bağışlasın:) çevremde bebeklerinin doğduktan itibaren geceleri 5-6 saat uyuduğunu söyleyenler varda,artık benim bebeğimde mi sıkıntı var bi sorun varda biz mi anlamıyoruz diye düşünmeye başlamıştım
Prmimrn8046 Allah bağışlasın:) çevremde bebeklerinin doğduktan itibaren geceleri 5-6 saat uyuduğunu söyleyenler varda,artık benim bebeğimde mi sıkıntı var bi sorun varda biz mi anlamıyoruz diye düşünmeye başlamıştım
Prmimrn8046 Duyguakcam 1kg aldı belki biraz daha fazla. Dr sürekli memede olmak istiyor diye söylediğimde 2 Aya kadar o her istediğinde kalsın bırak dedi. Bi kere 4 saat memede kaldı
Oaoa Prmimrn8046 Amiin hepimizin inşaallah canım 🤲🏻💕😌🌸 5-6 saat özellikle anne sütüyle besleniyorsa bence uzun bi süre ilk ay zaten sarılık olmasın diye sık sık emzirmemi söyledi doktorum max 2 saati geçmesin dedi.aylık kontrolde de artık emzirmek için uyandırmana gerek yok 3-4 saat aralıksız uyuyabilir geceleri dedi.☺️
Oaoa fst bilmiyorum ki canım anlamadım bazı saatler öyle bi ağlama krizi tutuyor sonra hiçbir şey yokmuş gibi devam 😁 her zaman öyle değil Allah’a şükür 🤲🏻😌
fst Prmimrn8046 maşallah diyelim düzeni devam ettir böyle bence gaz sorunu olmazsa çok rahat edersinbüyüdükçe daha az uyur zaten👍🏻👍🏻☺️
Prmimrn8046 Herkesin evladı sağlıkla huzurla büyüsün;) ben artık anormal durumdayız galiba diye Moralimi bozuyordum.lohusayken insan hiç normal düşünemiyor herşeyi kafaya takıyor
Prmimrn8046 Oaoa biz hastaneden eve ilk çıktığımız günlerde gece nerdeyse 3-4 saatte uyanıyordu ve sarılıkta oldu tabi. Halada anne sütü sarılığı var ama şükür toparladı. Fototerapi aldık bir gün değerler normale düştükten sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başladı
fst Oaoa kolikler öyle oluyo akşam saatlerinde özellikle 5-8 arası bi huzursuz ve kriz gibi ağlıyolar geçiyo zamnla ama gazla ilgilide sorunu olabilir☝🏻☝🏻