Merve2017 Kızlar bebeğin 8 ay 20 günlük sabah kahvaltısı veriyorum öğleden sonra da çorba veriyorum birde anne sütü emiyor sizce yeterli mi siz nasıl ne kadar ve ne sıklıkla yemek veriyorsunuz.
Vanilya Merve2017 Ara öğün meyveli yoğurt verebilirsin akşamüstü. Akşam yemeği de bir çeşit çorba ekleyebilirsin canım. Ben öyle yapmıştım. Öğünleri yavaş yavaş az az oturtabilirsin
Mom088 Merve2017 ara öğün olarak sade yoğurt avokadolu yoğurt yada muzlu yoğurt mutlaka veriyorum . Onun haricinde gayet iyi geldi beslenme rutininz
minibiranne Merve2017 merhaba canım bizde 8 ay 12 günlüğüz günde 2-3 öğün veriyorum duruma göre değişiyor diğerleri emiyor emme ağırlıklı gidiyorum
Merve2017 Vanilya evet güzel fikir teşekkür ederim. Siz kaç öğün veriyorsunuz günde bebeğiniz kaç aylık
Vanilya Merve2017 11 aylık canım. Sabah,öğle,ara öğün,akşam yemeği. Her gün meyveli yoğurt ara öğünü. Başka bişey vermiyorum. Yoğurdu oturt mutlaka ara öğün olarak önemli çünkü
Mom088 Merve2017 kızım 8.5 aylık yumurtalı patates peynir zeytin salatalık . Bazen yumurta sarısını peyniraltı suyuyla yumuşatıp veriyorum bazen sadece yumurtanın sarısıyla sade omlet yapıyorum değişiyor yani mutlaka yanlarında yoğurt veriyorum kızım tam bir yoğurt aşığı. Pankek krep falanda denedim ama yemedi bende biraz erteledim
Merve2017 Eslemveannesi ben fazla ek gıda vermiyordum emzirme ağırlıklı gidiyordum ama artık üç öğün vermeliyim sanırım.
Eslemveannesi Merve2017 Büyüdü artık ihtiyaçları arttı 3 kere verebilirsiniz temmuz doğumlu musunuz 🤗 biz 12 temmuz
Merve2017 Mom088 maşallah Rabbim nazarlardan korusun bizim ki de aslında verince güzel yiyor ama ben hala sanki yemek yerse emmez modundaydım🙈🙈
Mom088 Merve2017 hiç böyle düşünmeyin . O dönemi geçtiler canım . Ben mümkün olduğunca herşeyi yedirmeye çalışıyorum bazen çok iştahlı bazen çok iştahsız oluyor ama memeyi asla bırakmıyor. Şu saatten sonra memeyi bırakırsa süte doymuş demekki diyeceğim Çünkü artık ne istediklerini biliyorlar tıpkı bazı yiyecekleri zevkle yiyip bazılarına ağız açmamaları gibi 🤷♀️
Merve2017 selamas doğrudur aslında ama bir yerde %70 anne sütü ağırlıkla beslenmeli yazıyordu bende o yüzden hep emzirme taraftarıydım ama doymuyor sanırım midesi büyüdü artık🙈
antropologanne Merve2017 Bana az geldi. Mesela yoğurt yok onu muhakkak ekleyin. Meyve, akşam yemeği, balık vs. Benim kızım 9 aylık. Iki aydır kahvaltı, yoğurt ve meyve, akşam yemeği (kıymalı ve haftada iki gün balık) şeklinde ilerliyoruz.