Gmze01 Kızlar 13 günlük lohusayım ve aşırı duygusalım herşey aglıyorum, eşime bakıp aglıyorum ogluma bakıp aglıyorum hep içimde korku endişe tarzı duygular var … Anlayacağınız psikolojik olarak da iyi degilim geçici mi acaba bu durum
Meva_2020 Gmze01 hayatımın en zor dönemi lohusalık dönemi . Daha zor hiç bir dönem hatırlamıyorum . Kimi yaşıyor kimi yaşamıyor . Duygusallık öfke yetersizlik acaba acelemi ettim diye geçen düşünceler . Keşke yapmasaydık bukadar erken bile dedim çok seviyordum ama zor geldi bana bilmiyorum herkes farklı. Ama geçici korkma kızım 2 buçuk aylıkken lohusa depresyonu falan kalmadı şuan 8 buçuk aylık dünyam herşeyim bitaneö o benim
Kkubu80 Gmze01 4 ay da ben lohusa depresyonu yasadim canım bebek büyüyünce hersey kendiliginden duzeliyor insallah sen kisa sürede atlatirsin 🙏
senamiray Gmze01 benim kırkım yeni çıktı geçti gibi inşallah bebeğimi yabancı hissediyordum ama şimdi çok bağlandık
YavruKurdum Gmze01 Tabi ki annelik daha güzel eğlenceli gelmeye başlıyor bebeginle yeniden büyüyor yeni şeyler öğreniyorsun merak etme çok çok yenisin. Ve asla eksik görme kendini sen de herkes gibi mükemmel annesin 😍
Gmze01 Meva_2020 aynı düşünceler bende de var canım maalesef anlam veremiyorum kendime çok zorluyo bu lohusalık beni inşallah geçer dua ediyorum hep 😔🤲
Eymenaliii Bende 21 günlük lohusayım eşim burada değil gece bebeğim ağlamaya başlıyor ama nasıl ağlamak susturamıyorum annemin yanında kalıyorum birAz o bakıyor biraz ben ama ağlama krizi geldiğinde çok kötü oluyorum ve acayip psikolojimi etkiledi rahat bebek olsun istiyorum en azından üç ay ama olmadı.Allah yardımcımız olsun aklıma keşke olmasaydı düşüncesi geliyor çoğu kez sonra bebeğimin yüzüne bakınca geçiyor yada aşırı gergin oluyorum havalarda güzel değil dışarı çıkıp hava alayım kısacası çok zor bi dönem..
Sevdamavi Gmze01 30 gün de bizim oldu geceleri zorlanıyorum uykusuzluk cok etkiliyor beni .endişe var bende de bakamayacagım hissi bilmyirm inş geçicidir
Gmze01 Sevdamavi aynen canım bende öyle hissediyorum dayanamıyorum uykusuzkuga belim boynum tutuldu resmen nasıl bakacağım diye düşünmüyor degilim tabiki lohusalık psikolojiside etkiliyor ini geçer kuzum ikimizinde durumu