Utkucan Kızlar oğlumun yüzünde bu sabah oluşmuş sizce ne bu alerji falan mı oldu ki çocuk dün akşam yoktu sabah bir kalktık yüzünün iki tarafında daha çok alnında bunlar var
Nuhelif Utkucan emziriyorsaniz yediğiniz bisey dokunmuş olabilir oğlum ilk doğduğu zamanlarda olmuştu emzirdigim sürece diyet uyguladim o şekilde gecti
morpella Utkucan sadece yüzündeyse sütünüzün yağlılığından kaynaklanıyor olabilir ama karnında sırtında falan varsa alerjidir benim kızımın yüzündede var doktorum sütümün yağından oluyor dedi bi kaç güne geçer
Nuhelif Utkucan normalden daha fazla yediğiniz bisi olduğunda da dokunabiliyor bizde süt ürünleri ve kuru yemiş alerji yapmıştı ama yenidoğan bebeklerde oluyor bunlar benim oğlum 3 aylık olana kadar hep var di yüzü kafası sonradan geçiyor merak etmeyin
Burcinisp Benim bebeğimde de aynı şey oldu. Bu hafta doktora götüreceğim. Bakalım ne diyecek. Süt ürünlerini ve mamayı kestim. Değişiklik olacak mı bakacağım.
Utkucan Nuhelif evet vücudunda yok aöa dediğiniz gibi kafasında da var birkaç gün yediklerime dikkat edeyim
Utkucan morpella vücudunda hiç yok sadece yüzde birde hiç yoktu bir anda bu sabah oluşmuş hep bekleyeyim bakalım geçecek mi
Ecenin_annesi İsilik olabilir. Kundak yapıyorsanız veya eviniz çok sıcaksa ondan olmuştur. Benim bebeğimde de oldu kundaklamayi bıraktım ince kıyafetler giydirdim düzeldi.
Utkucan Ecenin_annesi ev çok sıcak dün banyo yaptırınca üzerine çift battaniye falan örttüm ondan mı oldu ki
Ecenin_annesi Utkucan ondan olmuştur büyük ihtimal korkmayın geçer biraz ince giydirin bebekler sıcağı sevmiyor
Utkucan Ecenin_annesi evet azaldı gibi iki gündür penye battaniye örtüyorum o sivilce gibi şeyler duruyor ama kızarıklığı azaldı