kaymakliekmekkadayifi Kizlar ocean kullanmaya basladiktan sonra bebegimin kakasi mukuslu gelmeye basladi boyle bi sorunla karşılaşan oldu mu acaba ? Ocean dan dolayi mi yoksa ayni zamanda biseylere alerjisi mi var bebegin bilemedim.
Utkucan kaymakliekmekkadayifi mukuslu kaka tek başına birşeyin belirtisi değil canım alerji falan ifade etmez bizde ocean kullanıyoruz ama bir sıkıntımız yok
Mom013 kaymakliekmekkadayifi ben wellcare kullanıyorum ama d vitamini ile ilgili böyle bişey hiç duymadım. Üstte kalsın
kaymakliekmekkadayifi Deletedmom5284 doktoruma sorucam mutlaka yarin. Daha once baska kullaniyordum o gaz ve huzursuzluk yapi doktorum bunu onerdi simdide bunda da böyle oldu yada vitaminden mi oldu emkn degilim. Sut olsun diye ikk dogum yaptigim hafta o kadar cok sutlu tatli yedirdiler ki tetiklemistir diye fusunuyorm alerjiyi
kaymakliekmekkadayifi CilekRecelim mutlaka goturucem ama kendi doktoruma yqkin tarihte randevu alamadım hep dolmus aradigimda da bi gelseniz iyi olur gorsem daha iyi dedi. O ana kadar bende biraz arastirmak istedim
kaymakliekmekkadayifi Utkucan yok tek basina değil bide pisik var gecmiyor bi türlü o yuzden suphelendim.
Utkucan kaymakliekmekkadayifi hıı anladım canım o zaman doktora danış mutlaka inşallah alerji falan değildir geçmiş olsun
yMelissarey kaymakliekmekkadayifi merhaba, üstünden bir yıl geçmiş ama acaba vitaminden miymiş? Şuan bizde de aynı sıkıntı var da.
kaymakliekmekkadayifi yMelissarey yani sanmiyorum vitaminden olduğunu cunku cok uzun surmedi vitamini hala hazirda kullaniyoruz ama mukuslu kaka olayi gitti. Benim kizimin asinin icindeki biseye alerjisi var sanirim hep asilardan sonra oyle sikintilar yasadik