Omeredaaktas Bebeğim 3 ay 25 günlük doymuyor mamayı da almiyo pirinç unu veriyorum bi sıkıntı olur mu
YldrmBytkn Omeredaaktas pirinç unu zararlı diye biliyorum onu geçtim bebegın daha 3 aylık çok küçük bu tür şeyleri yemesi için 🥺🥺 doktoruna sorman daha doğru olur ama pirinç unu verme.
Gzde07 Omeredaaktas bende sütüm yetmediği için 4. ayda başlamıştım pirinç ununa bi zararını görmedim annelerimizde hep öyle büyütmüş🤷🏼♀️
Sinifcianne Omeredaaktas olur tabiki hiç bir faydası yok hem sağlıksız hem de kof kilo yapar obeziteye riski artar büyüyünce ve bir süürüde sağlık sorunu taniki.
Kumsalgo Gzde07 zararını zaten kısa vadede değil uzun vadede görüyor.ilerde tansiyon şeker kolesterol herşey olur.
Gzde07 Kumsalgo yemeyende de olabilir bunlar.. tabiki öncelik anne sütü devam sütü ama içmiyorsa doyması için verilir tabikide
Japonprenses Pirinç ununun hicbi yararı yok ilerde problemlere yol açabilir bebeginiz cok küçük doktorunuza basvurmalisiniz
Omeredaaktas Mom013 her turlu mamayi denedik almiyo o yuzden veriyoruz sık vermiyorum tabi sutumun yetmediği zaman veriyorum
ezogelinn Omeredaaktas çok küçük onun yerine formül mamayla destekleyin kızım 7.5 aylık hala anne sütüne ek gunde 2defa formül mama veriyorum ilk defa bugün tam bugday unu ve pirinç unu aldim oda bebe bisküvisi yapmak için besin değeri olmayan bir yiyecek
Mom013 Omeredaaktas benimkide almadı başta. Her gün demeyin. İçmesedr her beslenmede teklif edin(zorlamadan) benimki bi baktım içmeye başladı bu şekilde