Pares Ne yaptıysam bu havlular yumuşacık olmuyo yıkandıktan sonra çalı gibi sanki yüzümü yırtacak yumuşak olması için ne yapmalıyım Özdilek hepsi, başka yıkanınca bile yumuşaklığını koruyan havlu markası biliyo musunuz arkadaşlar 🤦🏻♀️
Dmt-01 Pares yumuşatıcı kullandığınız halde mi öyle oluyo benim havlularım yumuşacık valla hiç sertleşme olmadı öyle marka filan değil yani rastgele biyerlerden alındı
Burcu35 Pares %50 pamuk %50 bambu havlular var mesela benim onlar yumuşacık, %100 pamuk olan havlularım bi süre sonra sertleşiyor. Buna dikkat edebilirsiniz
Naciyedinc English home ve madame coco kullanıyorum ben ama markadan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Her yıkamadan sonra ütülüyormusunuz? Ütüleyince yumuşacık oluyor
Pares Deletedmom5284 makinaya sirke mi döküyorsunuz nasıl sirke olduğu farkeder mi canım bende deneyeyim
Deletedmom5284 Pares beyaz sirke canım yumuşatıcı gözüne döküyorum yumuşatıcı kullanmıyorum cildimi tahriş ediyor diye 😊
Deletedmom5284 Pares 😘😘😊 bebek yumuşatıcısıda kullanabilirsin havlular için şokta bebeland var ben onu kullanıyorum kendi çamaşırlarımıza havlularımıza oda yumuşacık yapıyor
Mom44454 Pares evet canım nevresimlerm havlular ve bornozlarım kiğılı gayet memnunum hele havlular 10 numara
Demirac19 Pares yıkarken Yumuşatıcı kullanmayın, bir gece sirke veya Limon tuzunda bekletin sonra yıkayıp makinede yıkayın suyunuz çok kireçli olabilir