Gamzee42 Hanımlar merhaba 3 aylık bı oğlum var ve eşim 12 saat çalışıyor çocuğumu tek başıma büyütüyorum. Havalar soğuk olması ve bebeğimin asla dışarda durmaması yüzünden 3 aydır evdeyim hava dahi alamadım. Bebeğim desen aşırı huysuz ve kolik bir bebek. Sadece kucakta zıplayarak uyuyor asla başka şekilde uyumuyor. Kolumda bacağımda derman kalmıyor. Sürekli ağlamak istiyorum çaresiz hissediyorum ne yapabilirim başına gelen oldumu nasıl atlattıniz bu süreci. Fikirlerinizi almak istiyorum.
senamiray Gamzee42 bebeğini sakinleştirir uyutup dışarı çıkabilirsin yada annene emanet edip gezip dolaş mama veriyorsan hazırla süt sağ yada evde durmak bunaltıyor birde onca sorumluluk uykusuzluk allah bütün annelere sabır versin
eceunverkanra Gamzee42 Kanguru alsaniz belki sizin ustunuzdeyken gezmeyi sever? Cok tavsiye ederim ben o sekilde cikariyorum mesela uyuyor da ustunde. Evde de kullaniyorum benim oglum da cok kucakta durmak isteyen bir bebek 5aylik oldu o sekilde cozum buldum
Deletedmom5284 daha çok küçük bebeğin canım zamanla hepsi geçiyor emin ol o günleri unutuyorsun, yenidoğduğunda saat başı uyanırdı memeden çekemezdim memem çürürdü kolum uyuşurdu hiç bitmeyecek sandım o günler ama şimdi düşünmesem hatırlamıyorum bile
Atesbocegi Gamzee42 bebeğinizle akşam yürüyüşlere çıkın bebeklerinde hava almaya ihtiyacı oluyor ve sakinleşebiliyorlar. Beyaz gürültü sesinde uyutmayı deneyebilirsiniz bende çok işe yaramıştı. Bu zamanlar da göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor geçen sene bu zamanlar oğlum 3 aylıktı bitmiş tükenmiş Bi vaziyetteydim
Atesbocegi Gamzee42 her akşam Bi iki tur dolaşıyoruz, gündüz çıktıysak dışarı akşam gerek olmuyor pek temiz hava çarpıyor zaten. Onun dışında eşim YouTubedan buzuki orhanın kolik bebekler için yaptığı anne Karnı müziklerini keşfetmişti. 6 aya kadar o şekilde uyudu. Belki kucakta yada hafif sallanarak ama anne karnı rahatlatıyordu.