minelium Yapın da şu her seferinde karşımıza çıkan reklamlardan kurtulalım ya bu nedir birde reklamı kapatmak için bilmem kaç saniye beklemem lazım burama kadar geliyor bazen!
CemreKerem35 minelium ekol hastanesinin bel fıtığı reklamı var kocaman bir kadın poposu çıkıp ekrana dayanıyor resmen insan içinde asla açamıyorum uygulamayı 😐😐
anneoldumkiben CemreKerem35 önceden İnternet’e aradığınız şeylerle alakalı reklam çıkıyor. Bende de çaycı reklamı sürekli çünkü nette araştırıp almadım halen ama can sıkıcı gerçekten hele sesli reklam😒 fön makinesi sesiyle uyuyo benimki sesi tamamen kısamıyom da
Mom077 CemreKerem35 Sanki biz kadının müstescel yerini görme bayılıyormusuz gibi durma çıkıp çıkıp o çıkıyor utanıyorum yahu millet içindede aniden karşıma çıkıyo 😂
Mom0911 CemreKerem35 bende hep altın aldığım mağazanın reklamı çıkıyor 😄ya yeter artık çıkma diyorum ,her seferinde çıkıyor uygulamayı açarken
birboncukannesiiii minelium protokol ayarlayalım. Ya da dur vip yapalım. 😂😂 forum sitesi için vip bölümü açılsın. 😂
Muhammedtrn birboncukannesiiii bu daha mantıklı 😄 fakir reklamcılar ve reklam sevmeyen vip ler. Ben fakirlerin başı çekerim 🤪
Sibls anneoldumkiben bence o kısmın derdi daha çok olur 😂kocam istediğim ayakkabıyı almadı ne kadar dolar 🤑😂boşan boşan sen premsessin hit baban en iyisini alır 😂
3MelekAnnesi3 minelium paralı olsa sizden ayrılmak zorunda kalırım su yoklukta bide programa para veremem 😂