Hazalperi Kızlar bebeklerinize pirinç unu veriyor musunuz bebeğim 5 aylık doktorumuz pirinç unlu mama tarifi verdi ama kafam karışık biraz siz ne düşünüyorsunuz
Mariposaa Hazalperi pirinç ununun besleyici faydalı bir etkisi yok bebeğe diye biliyorum. Emmiyor mama almıyor artık doysun diye tek çare pirinç unlu mama yapanlar var ama bilemedim doktorunuz nasıl bir tarif verdi normalde önermez doktorlar da.
Eymenalpinannesi Hazalperi besleyici özelliği olmadığını kilo yaptığını biliyorum bebek irmigi gibi faydalı şeyler denemenizi tavsiye ederim bende çevremde herkes kullanıyor neredeyse pirinç ununu doktorumuza sordum asla tavsiye etmedi
bburcu Hazalperi ana ürünün pirinç unu olması taraftarı değilim belki tariflerin içine falan konulabilir diye düşünüyorum. Bizde 5 aylığız tadım yapıyoruz size direk mama tarifi mi verdi doktor
Hazalperi Mariposaa kendi mamasından 2 ölçek 1 tatlı kaşığı pirinç unu ve su tarif böyle pişir ver günde 1 kere
Hazalperi bburcu kendi mamasından 2 ölçek 1 tatlı kaşığı pirinç unu ve su tarif böyle pişir ver günde 1 kere
Mariposaa Hazalperi kilosu dusuk geldiyse belki o yüzden böyle bir tarif vermiştir Dr. Kullanın bakalım bir süre.