yigitinannesiiii Arkadaşlar komşunun oğlu 5.5 aylık akşam 9 mama icerek uyuyor sabah 5 te uyanıyor bida mama içiyor normal mi bu kadar uyuması ? Varmi bebegi gece bu aylıkken uyuyan ? (Onun tlf garantinde onun yerine ben soruyorum)
irva yigitinannesiiii Benim oğlum 4 ay 19 günlük.Akşam 8 9 gibi yatar gece 4 5 anca kalkar.Bazen de 10 da yatar sabah 7 de kalkar.Çok normal yani canım.😊
Oznr11 yigitinannesiiii benim kizimda 5 ay 11 gunluk 10da veriyorum yada 11de sabah 6bucuk 7bucuk gibi uyanır aralıksız 7bucuk saat uyuyor canim 4 aylıkken doktora sormuştum ozman 6 saati geçmesin demişti simdi normal yani
Cheddar yigitinannesiiii tabiki normal :) uyusun bol bol geceleri :) benim kız sadece bi kere emerdi sabaha kadar uyurdu
yigitinannesiiii Oznr11 dis cikardimi suan gündüzken huysuzlugu varmi ? Yanı gece felan uyanırmi acaba dis çıkarırken
irva yigitinannesiiii Diş döneminde şuan gündüzleri huysuz ama gece uykusunda problem yok.Yatarken granül veriyorum dişi için o da rahatlatıyor rahat uyuyor.Dişten huysuz olursa gece de uyanır tabi.
Oznr11 yigitinannesiiii 1tane disimiz patladı canim elime geliyo ama cok şükür huysuzlugumuz falan yok gecede gündüzde
Cheddar yigitinannesiiii diş zamanlarında her bebek farklı olur. O yüzden gün sayısı vermek doğru olmaz.