Kadriye4843 Merhaba anneler oğlum üç buçuk aylık şuanda 15 gün önce sünnet yaptırdık ama sünnet derisi baş kısma yapıştı doktor açılır diyor ama kaynamış gibi görünüyor böyle bişey basına gelen var mı
Minneee Kadriye4843 Bize doktorumuz bir hafta sonra geri çekme yapın her gün demişti kaynamaması için. 3 hafta oldu öyle bir problemimiz yok çok şükür. Deri kaynadıysa kendi kendine nasıl açılacakmış ki?
irva Kadriye4843 3.5 aylıkken yaptırdık biz de. 1 hafta sonra günde 2 3 kez geri çekme işlemini uygulayın demişti.Öyle bir şey yaşamadık.İsterseniz başka bir doktora da götürüp bilgi alın bakalım ne dicek bu duruma.
Kadriye4843 Götürdük on gün daha bekleyelim dedi olmazsa açarız dedi ama o stresle nasıl açarız diye soramamısız krem verdi o açacak dedi bi haftadır kullanıyoruz o da açmadı huzur falan kalmadı artık aynı acıyı bi daha çekecek diye çok üzülüyorum
Kadriye4843 Şimdi bi daha aradım doktoru suyun içinde bekletip acın diyor çok kolay gibi anlatıyor ama bilmiyorum ki hiç yaşayan oldu mu acaba şimdi açılmasa bi yıl sonra bile açılır mutlaka diyor