Mervesencn Merhaba kızlar 13 günlük kızım var geceleri çok aglıyor gaz sancısından sırtını okşuyorum , patpatlıyorum, bisiklet yapıyorum ama rahatlamıyor başka ne yapabilirim siz nasıl üstesinden geliyorsunuz ?
ysmgmz Mervesencn merhaba bizimki de öyleydi doktor mamayı degiştirdi ve baby spasmyl verdi en aza indi problem.Öncesinde forbio me probşyotik damla vermişti o gazı duzeltmedi bu baby spasmyl ve gaz giderici mamayla çözdük
Ebruervam Mervesencn bende hiçbir damla bir çare olmadı en son bebeğimi ters çevirdim yastık latina koydum o sekilde sırtına masaj yaptım çıktık herseferinde öyle yapınca oda rahatlıyor bide ayaklarını kaldırıp indiriyorum direk çıkıyor bazen damlalar fayda etmiyor doktorum en güzel çare masaj yapmaktır dedi çok damla vermeyn derdi
fegza5884-_ Aktardan acı elma yağı alıp ayaklarına masaj yapabilirisiniz, birde muskat rendeleyip emzirmeden önce bebeğinizin ağzına biraz koyup emzirmeye başlayın ben çok faydalarını gördüm
Duygucvlk Valla biz ne yaptiysak gecmiyodu artik cocuk ıkinmaktan uyku bile uyuyamiyordu. Suan gaz damlasi ile probiyotik kullaniyoruz cok sukur emerken kendisi cikariyor gazini ve kakasını. Doktorunuza danisin gaz damlasi kullanin muhakkak
Ebru-Yusuf2020 Benim bebeğim de çok gazlıydı denemediğimiz gaz damlası kalmadı en iyisi nurse harvers geldi
Fatos2222 Mervesencn o damla hic bir ise yaramiyo bende kullandin ama bi etkisi olmadi Relactaz kullan bide cok etkili suan onu kullaniyorum gayet memnunum