Merhaba sevgili anneler. 2 3 gün önce sağ mememde emzirirken acı oluyordu çatlak sandım çünkü uç kısmında çatlak kan toplamış gibi kırmızılık vardı. Lansinoh sürdüm zeytinyağı sürdüm fayda etmedi gün içinde hep havalandırdımda. Ta ki dün akşam birden kahverengi kısımlar ince ince kabardı şişti kaşınıyor. Kızımın boğaz kısmında beyazlıklar gördük ve iyice ilerlemesin diye doktora gittik hemen. Kızımın boğazında pamukçuk varmış. Ona mikostatin verdi benide eğitim araştırma hastanesine acile gönderdi. Gittik aşırı sinirliyim bu konuda kadın ben söylemesem bakmıyordu bile baktı resmini çekti başka doktorlara sordu geldi karbonatlı suyla sil emzirme sağ ver o memeden dedi bide antibiyotik yazdı geçmezse cildiyeye git dedi. Eve gelince Dilruba hanıma yazdım resim attım mantar dedi antifungal kullan ped kalkan kullanma dedi. Kaşınıyor acıyor sağda baya var soldada hafif hafif var gece solla emzirdim. Yarın doktora gideceğiz de evde ne yapabilirim peki başına gelen var mı. Asıl önemli nokta emzirmeye devam etmelimiyim sağ memeden. Kızımın ağzı daha çok ilerler mi. Karbonatlı suyla siliyorum şimdilik ama asıl korkum kızımın ağzının daha çok ilerlemesi