Brna16 7.5 aylik kızıma hünnap keçi sütlü bisküvisini aldım kullanan anneler nasıl veriyorsunuz bebeginize aldım ama nasıl yedire bilemedim bana tarif verin ilk bebeğim
denizsn Brna16 1ceviz rendesi,3 bebe bisküvi,yarım avokado veya muz veya elma herhangi bir meyve, lor peyniri, Biraz da peynir evde ki herhangi bir peynir.
LilyaBn Brna16 Bu bebe bisküvilerinin içi şeker dolu 7bucuk aylık bebişler için bence bu bisküvileri vermek erken. En azından 1 yaşı bekleseniz☺️Ya da illa vermek istersrniz kendiniz sağlıklı hale getirerek yapabilirsiniz😊 bir de değişiklik istiyorsunuz anladığım kadarıyla onun yerine meyveli yulaf lapası deneyebilirsiniz bebişler seviyor💜
Pares Brna16 sabah kahvaltı da veriyorum ceviz muz avakado lor peynir bisküvi ve keçiboynuzu pekmezi ile canım
Planetree LilyaBn peyniri nasıl veriyorsunuz peki?Lor peynir ve bisküvi evde yapıcam ama peynir bilmiyorum 🌸
Brna16 LilyaBn haklisiniz ama ilk bebek olunca cok tecrubesizim cocuguma tek bakiyorum aileden uzagim esim iste oluyor yapmaya vaktim olmuyor cocugum çok hareketli gündüz uykuları hiç yok desem yeridir akşam ben bitmiş oluyorum kullananlar memmun baktım bende denemek istedim
LilyaBn Planetree ben peynir hiç veremedim süt ürünlerine alerjisi var kızımın. Ama siz yumurtanın sarısıyla peynirli yumurta yapıp tam bugday ekmeğinin içini bandıra bandıra verebilirsinİz bence. Peynirli patates tostu yapabilirsiniz sabahları eline verin kemirerek yesin. Bulamaç tarzı ben hiç vermedim her besini tek tek olması gerektiği gibi verdim başından beri öyle alıştı, şimdi hemen hemen her şeyi yiyor. Size de tavsiye ederim .
LilyaBn Brna16 bende ailemden uzakta bir şehirde yaşıyorum ve brnimde ilk çocuğum seni çok iyi anlıyorum ama bebişlerimizin sağlığı için ufacık fedakarlıklar yapmak gerekli. Daha 7bucuk aylık bir bebeğe o kadar şeker dolu bir şey vermek ne bilim market bisküvisiyle eşdeğerler yani. Siz bilirsiniz tabi🌸her anne evladına en iyisini yapmak için çabaluyor ❤️
Brna16 Pares anladım canım peki ben mama ile besliyorum bebegimide manasının içine 1 tane katip versem olurmu yatmadan önce
derodunya Brna16 ben sütümle eziyorum biraz pekmezle veriyorum cok sevdi benim kızım ama ikinci pakete geçtik bırakrı 👀
Zeynep35_ Brna16 havuc ve elmayı buharda pısırıp ezıyordum ıcıne bıskuvi 3-4 tane ezip top top yapıp yedırıyordum yumusakmoluyor ya da muhallebi yapıp ezıp yıne ıcıne koyuyordum
Sevgilimmm Brna16 https://www.nefisyemektarifleri.com/5-dakikada-bebek-biskuvisi/ aylardır hep bu tarifi yaparım. Un miktarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Bebek bisküvilerinin sert olmasının nedeni çok pisirilmesidir az pisirirseniz sert olmayacak
Sevgilimmm Brna16 altı kızarana kadar çok kizarmamali ama. Fırına göre değişkenlik gösterebilir bu nedenle dk vermem doğru olmaz. Altı biraz kızarsın alırsınız yumuşak oldu pişmedi sanmayın soğuyunca toparlanacak
Brna16 Mommysharkdoodoodoodoo 😀 ben verirsem yiyor ama eliyle bise yemeyi daha öğretemedim malesef ağzına hiçbirşey götürmüyor
Zeynep_3567 Brna16 yoğurt muz bebe bisküvisi böyle biz memnunuz bu bisküvisiden genelde sebzeler hariç koyuyorum ara öğünlerinde