HeartShapedGlasses 5.5 aylık oğlum çok huysuz çığlık çığlığa ağlıyor diş jelleri granül fayda etmedi ancak calpol verirsem biraz rahatlıyor henüz ilk dişi ve çıkaramadı 1 aydır ne yapabilirim
Pattis HeartShapedGlasses osanit denediniz mi kızımın üst dişleri aynı anda geliyor biz memnunuz aniden uyanıp çığlık ağlamaları kesildi
PortakalKokulum HeartShapedGlasses bi iki kasık zeytinyagının içine 8-10 adet karanfili kırıp atın, buzbolabında soğuduktan sonra damaklarına masaj yapın cok rahatlatıyo, en azından bizde işe yaradı 🙂
Senacity HeartShapedGlasses biz 3 aylıkken başladık kaşınmalara çığlıklara. 6 ay bitimine yakın çıkardı dişini. Ben arada dişliğini buzluğa atıp veriyodum eline. O biraz sakinliyodu. Birde ağız mendilleri var ya onu duru suda ıslatıp buzluğa atın sonra çıkarıp eline verin. Onu ısırmasıda rahatlatıyo. İlaç tarzı şeylere bence yönelmeyin.
Pattis Anneogul60 günde en fazla 8 top verebiliyosun ben 2 - 2 veriyorum gün içinde akşam yatmadan da 4 tane birden veriyorum
tubaozlu Anneogul60 küçük toplar diline koyuyosun o eriyo galiba ıslanınca o sekilde rahatlatıyo diyor
Anneogul60 tubaozlu sağol canım acaba bitkisel mi yan etkisi varmıdır yada her aydaki çocuk için geçerli midir acaba