Marrylina13 Kızım yedi aylık maşşallah herşeye meraklı yiyo fakat tek tek yiyiyor mesela havuçu tek yer içine bişe katınca kabız kabagı tek yer içine bişe katınca kabız herşeyde böyle bende diyorum ki tek yedirsem içine başka bi sebze fln eklemesem olur mu mesela geçen kabak havuç patates azcık minnacık sarımsak koydum birazda zeytin yapı kaynattım çektim öyle bi kabız oldu ki anlatamam ama bunları tek tek yediğinde bi sıkıntı yok acaba alışana kadar tek tek vermeye devammı etsem?Birde günde kaç öğün katı gıda veriyorsunuz 7aylıklar için ben bu katı gıdayı beceremiyorum okadar canım sıkılıyo ki lütfen tecrübeli birileri bana tabe tane anlata bilirmi rica etsemşimdiden teşekkür 😊💕ederim 💕
Emir123ali Marrylina13 bence hepsini birden yapın ve çok katı olursa su ilave edin biraz açın ne çok sulu çok katı olsun ve bence tek yedirmeyin alışsın ve günde 2 sefer yedirin az sonra emiyorsa bu ayı öyle geçirin sabah yumurta sarısını pekmezle yedirin sever yani bizim süt alerjimiz olduğu için seçeneğimiz çok yok bu sayfanın tariflerinebaka bilirsiniz güzel şeyler var
Annekeki Bence denk geliyo kabiz yapsa tek yediginde de yapar🙊 biz 6.ay full tadim yaptik 7.ayda sabah kahvalti, ogle corba, aksam meyve, yogurt ya da meyveli yogurt birini veriyodum.
Marrylina13 Emir123ali peki ne zamana kadar vücudu alışır katı gıdaya artık nezaman kabız olmamaya başlar alışma ne kadar sürer yani
Emir123ali Marrylina13 benim oğlumda oldu bi kaç sefer zorla yaptı şimdi günde söylemesi ayıp 2 sefer yapıyor 10 aylık yani şimdi bişey desem yalan olur bebekten bebeğe değişir sanırım lifli sebzeler yedirmeye çalış ve elma yedir rendele buharda ısıt hergün yedir ben öyle çözüm buldum
Mircan Marrylina13 Canım 9 aylık olucak herşeyi karıştırarak veriyorum çok şükür yiyor ama gel gör ki hala kabız hala kabız bende nezaman geçicek diye bekliyorum
Neva0810 Mircan benım bebekte 40 çıktı kabız oldu 6 aylık halen aynı ek gıdaya daha başlamadık fındık yağı ıyıymıs dedi bugün arkadaşm deneyeceğim bakalım
Mircan Neva0810 ay Allah yardımcın olsun ek gidayka kabızlık daha çok artıyor ona zeytin yağı icir günde 1 kaşık