Asyaninannesiii Selam kızlar kızımın burnu bi akıyo bi tıkanıyor arada hapşırıyor burun aspiratörü ve damla var onla cekiyorum ama başka ne yapabilirim 8 buçuk aylık cocugumun uykusu bölünüyor durmadan nefes alamıyo doğru düzgün başka bi şikayetimiz yok 😔
Gaffar93 Asyaninannesiii serumfizyolojk ile temizlemek en iyi yönter. Akıntı olmadığında çok fazla aspire etmeyin.. burada okuduklarımdan bi kaçı soğan kesip başucuna koymak, naneli gb damlaarı yastığıına perdesine vs damlatmak.. sabır geçicektir.
Bnsu Asyaninannesiii burun aspiratörü burun içini şişirebiliyormuş aspirasyonu çok kullanmamalısınız tahriş olmuş olabilir.
Asyaninannesiii Busrazehraa04 hayır denemedim onu eşim yapar ben beceremem ona soruyorum hemşire kendisi ama diyor daha küçük anlamadım
Busrazehraa04 @Asyaninannesiii kuzum benim oğlum 2 buçuk aylık doktorumun onayıyla ben yapıyorum çünkü aspiratör sadece burun içindeki sümükleri çıkardığı ve asıl gerideki balgamdır sümüktür işte onlar orda kaldığı için tıkanıklık tekrar edermiş
Asyaninannesiii Busrazehraa04 hayır bizde sadece sıvı akıyo su gibi öyle buram buram değil bunda işe yararmı
ugursuzsafiye Asyaninannesiii yok balim nolcak yataginin kenarina ikiye kes sogani koy valla benim bile rahat mefes almami sagliyor.. En azindan bi nebze rahat uyur minnak🙈