PoncikKaan Merhabalar aliexpressten ilk defa alış veriş yaptım. Kargo için bu şekilde ulaştı olarak gözüküyor ancak dükkana gelen herhangi bir şey yok. Şunu anlayamadım şubeye mi ulaşmış yoksa bana ulaştığına dair bir yazı mi ? Birde hangi kargo ile geldiğini bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim ?
Cicismoms PoncikKaan Ya Allah alsın onları . Tövbe yarabbim. Telim edilmiş gözüküyor canım. Ama kim bilir nerde.
lilosbebek PoncikKaan benim iki yıl önce 5 6 tane kargom böyle oldu gelen giden yoktu parayı ödediğmle kaldım
PoncikKaan Cicismoms Yanı bende anlamadım. Pazartesi postaneye bir soracağım. Kargo takip numarasıyla hiç bir kargo sirketinde bulamıyorum.
PoncikKaan Morfrenk Ptt kargo takibinde takip no ile arattim ama bulamadım pazartesi sorucam eğer yoksa iade talebinde bulunucam
Gaffar93 RV530555351CN buna benzer bi kod olsa gerek. onu ptt sitesinden takip edin belki kime teslim edildiğine dair bir isim vs vardır.
PoncikKaan Gaffar93 Evet şuan ptt deymis bir alt yoruma da açıkladığım gibi yanlış takip no yazmışım ptt kağıt bırakmış ben her ne kadar o kağıdı görmesemde kargo bekliyormuş pazartesi alabilirim umarim
PoncikKaan Yardımlarınız için teşekkür ederim. Yanlış kargo takip no ile aratiyormusum. Araştırırken buldum ptt kargo gelmiş haber kağıdı bırakmış her ne kadar ben oyle bir kağıt görmesemde,kargo ptt de bekliyormuş. Pazartesi gideceğim inşallah