Suheda10 Selam kızlar. Oğlum 3bucuk aylik. Elleri hep agzinda tukurukleri akıyor. Cok rahatsiz oluyor. Rahatlatacak borseyler kullanıyor musunuz
mysonmylove Suheda10 benimki de daha yeni üç aylık olacak, biz de öyleyiz, diş için erken gibi geldi ama nedenini bilemedim, ben de bekleyeyim burda🙈🤗
Satgiray Suheda10 diş kaşıyıcı da Bi yere kadar canım ne bilim pırasa sapı falan ısırttım karanfil zeytinyağı karışımı sürdüm benim anladığım şudur ki zamanla kendi kendine bitecek sabredeceğiz 🤷♀️
Semanurry Suheda10 benimde 3 ay 27 günlük 3.ayına girdiğinden beridir elleri hep ağzında hem damaklarını kaşıyor hem şap şup emiyor. Bunun nedeni damaklarının sertleşmeye başlamasından kaynaklanıyor. Bir de ellerini keşfettikleri için direk ağzına götürüyorlar eline farklı bir şey verince onu da aynı şekilde götürecektir☺️
Bebegimm1 Suheda10 2aylikken baslamisti elini agzina goturmeye suan 3bucuk aylik üstü önü hep tukuruk oluyor o derece ıslatıyor 2elini sokup ısırıyor emiyor bazen sinirleniyor elini agzina gotururken diş için erken damakları sertlestigi için oluyor diye biliyorum
theAna Suheda10 oral dönem deniyor buna. Elleriyle keşfediyorlar fazla engel olunmaması gerektiğini okumuştum. Silikon diş kaşıyıcılardan alabilirsiniz.
bynkutan Suheda10 diş degildir cnm o Bu ayda tükürük bezleri çalışmaya başladı için salya oluyormuş ve elleri ni keşfetme ayı oldu için ağzına götürür demişti dr