Anne25 Kızlar sütümü sağıp buzluga koymuştum çözündürmek için önce normal dolapta bekletiyorum daha sonra biberona koyuyorum ben bu sütü kaç günde vermem gerek çözündükten sonra
Minikelebek Anne25 ve ısıtılan Süt tekrar verilmez, ben o yüzden iki biberon kullandım sütü komple birine boşaltıyorum sonra içeceği kadarını diğer biberona koyup ısıtıyorum bittikçe tekrar koyup ısıtıyorum
Ayseecm Anne25 merhaba bende buzlukdan kullanıyorum Aşağı indirin o sütü 3 gün içinde bitirmeniz gerekiyor ben öyle yapıyorum zaten hemen erimiyor buz 3 gün içinde tüketirseniz bi problem olmaz😊
Svdkcbyk Anne25 tatlım hic öyle yapma buzlukda kalsın çözmek istediğinde sıcak suyun içine koy hemen çözülüyor ısısı da çok iyi oluyor hemde bozulma gibi bi riski olmuyor
Anne25 Minikelebek AA öyle mi tamam mesela akşam 8 gibi çıkarttım buzluktan sütü çözüncek gece sabahta vericem ısıtıp doğru yapıyorum dimi
Minikelebek Svdkcbyk buzlu sütü sıcak suya koymayın önce soğuk suda çözdürün, ısıtacağınız zaman sıcak suya koyun. Paylaştığım bağlantıda detaylı anlatımı var
Ayseecm Minikelebek 24 saat içinde anca çözülüyor buzdolabında zaten öyle deniliyor ama en geç 2-3 günde veriyorum ben çok şükür bi sıkıntısını görmedim 😊